reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Przepraszam ze zapytam tez malenstwo się nie rozwijało jak i @Martusia1992 ? Mam za tydzień usg będzie to 10 tc i boje się bardzo żeby wszystko było okej bo mam krwiaka. Czy coś was niepokoiło a potem wyszło ze malenstwo się nie rozwijało ? Wiem ze to straszne dla was i przepraszam z góry...
U mnie w 1 ciąży czułam się normalnie, brzuch urósł, piersi bolały. A dwa dni przed usg dostałam biegunki, zalały mnie poty, zbierało na wymioty i prawie zemdlałam. A na usg okazało się, że w tym czasie kiedy tak się czułam serduszko przestało bić.
W tej ciąży, 3ej. Urósł mi brzuch, bolą piersi i to tyle z objawów. I też się martwię czy wszystko wporzadku z tym spłaszczonym pęcherzykiem..

Daj znać po wizycie. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :* a nie chcesz umówić się na wcześniej żebyś była spokojna? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie wczoraj też mnie co jakiś czas jajnik zakul. Ale dziś już nie :) szybko się męczę i chyba tylko tyle. Czasem mam wrażenie, że mam wilgotno w majtkach 🙈 i lecę spanikowana do łazienki a tam tylko wodnista,czysta wydzielina i tyle
Aaaa mokro mam do dziś :) co jakiś czas latam sprawdzać czy to na pewno tylko śluz a nie krew..

Ja myślę czy iść na betę we wtorek i powtórzyć w piątek czy iść jeszcze do innej ginekolog żeby po kilku dniach nie dzwonić do tego swojego. Martwię się czy dzidziuś się pojawił czy wszystki wporzadku. Nie wiem co lepsze w tej sytuacji.
A który to u Ciebie tc? Bo nie wiem czy byłby sens iść już na kolejna wizytę do gina. Betę możesz zrobić jak Cię uspokoi ale nie zawsze jest miarodajna. No i jak pierwsza chcesz zrobić we wtorek to druga lepiej powtarzać w czwartek a nie w piątek bo najlepiej po 48 godzinach powtarzać.

A który to u Ciebie tc? Bo nie wiem czy byłby sens iść już na kolejna wizytę do gina. Betę możesz zrobić jak Cię uspokoi ale nie zawsze jest miarodajna. No i jak pierwsza chcesz zrobić we wtorek to druga lepiej powtarzać w czwartek a nie w piątek bo najlepiej po 48 godzinach powtarzać.
Z Om 6+0 z USG 5+0

Jedynie gaz mi dali jako formę znieczulenia.. o ile można to tak nazwać w ogóle.. no i nie dostałam go od razu a dopiero jak wrzeszczalam, że nie dam rady 😂

reklama
Do góry