reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Miałam. Identyczna sytuację z jajnikami [emoji4]
Mnie od wczoraj boli jajnik z ktorego mialam ostatnia owulacje.. tak sobie wyliczylam ze wlasnie dzis mialabym znow owulacje gdyby nie ciaza, wiec moze to pamiec jajnikow ;) co do taty to musisz to jakos przetrwac.. ja jestem aktualnie w trakcie diagnozy choroby mamy i tez ciezko wgl mi o tym myslec dlatego tez rodzicom na razie nic nie mowimy. Sciskam mocno [emoji3059]

reklama
Nie mówię tu o wyścigach tylko o rekreacji, a przewrócić się można wszędzie..
I oczywiście póki nie ma dużego brzucha...

Akurat rower nie jest zbyt bezpieczny bo jakbyś się przewróciła to możesz poronić. A z większym brzuchem to już w ogóle nie wolno bo kobietom się zmienia środek ciężkości i łatwo stracić równowagę.

reklama
Ja dziś się zdrzemnelam z córcia w dzień :)
Powiem wam że "dzięki" koronawirusowi mam m w domu i to mnie tak cieszy.. Nie dałabym rady teraz z 17 miesięczna córcia w trakcie mdlosci plus zawozic, szykować dzieci do szkoły, odbierać, gotować.. Bo mimo moich dolegliwości muszą jesc ;)
Na szczęście m jest dużo bardziej wyrozumialy niż w poprzednich ciazach, ewidentnie wynika to z tego, że jest w domu. Ogolnie pracuje na nocki i spi do ok 15, więc zmęczony nie byłby tak wyrozumiały.
Na szczęście w ostatnich 3 ciazach czulam się o niebo lepiej.

Edit, zawsze był pomocny i wyrozumiały Ale teraz jak jest w domu przejął większość obowiązków, nie mial takiej możliwości pracując 12 godz w nocy.

Gdybym nie miala wsparcia nie byłoby 5 dzieci ;)

Zazdroszczę wam trochę tych wizyt, ja nie wiem nic I dowiem się dopiero cokolwiek za ok 5 tyg :o

Nie zamartwiajvie się czy sobie poradzicie :) odpowiedź jest jedna. PEWNIE!

Mi się 2 syn urodził jak pierwszy mial 18 miesiecy. Bylo ciezko na początku Ale z różnych powodów. Na koniec ciazy dostaliśmy wypowiedzenie i niedługo po porodzie czekała nas przeprowadzka.
2 syn miał refleks wiec prawie nie spał ciagle płakał I nikt go nie zdiagnozować.. dopiero jak miał ok 4-5 lat byl zdiagnozowany :(

3 syn urodził się jak starszymi mieli 6 I 4 lata A potem córka jak 3 syn miał też 18 miesiecy ;)

Teraz różnica między najmlodsza A reszta dzieci będzie: 12.5, prawie 11, prawie 7, 5 I pol oraz 2 lata :)

Ostatnia edycja:
Do góry