reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Wiecie Moja Córeczka jest wczesniakiem cała ciąże drżałam o jej życie po porodzie również.. Potem. Doszły okropne kołki zabkowanie która ja wykańcza do tej pory bo mamy tylko 8 zębów... Jest strasznym nerwusem i zazdrośnikiem... Nie ma dnia bez płaczów krzyków w zasadzie cały czas krzyczy i marudzi... Mogę wyliczyć na jeden ręce kiedy miała dobre dni...

reklama
Podobno drugie Dziecko jest o wiele grzeczniejsze niż pierwsze :D
Mój Franek to czort też i ma dopiero 1,5 roczku. Więc też będę miała ciekawie.
Jeśli chodzi o kase. Cóż. Może uda się zaradzic A może macie chwilowy kryzys.
Nic się nie bój.
Dziecko to Dar.
Znajdziesz siły żeby podołac zadaniu.
Wszystko będzie dobrze.
Jest kryzys przez tą całą pandemie ja na zasiłku a Mąż na postojowym... Już zmniejszyli mu etat... Kiedy wróciłam do pracy było nam lżej bo zarabiałam więcej... A teraz? Nie wiem boję się tego wszystkiego...

Zgadza się . Ale to są Jego takie występy bardzo rzadkie . Gościnne :D
A jak jest u Was z drzemkami?
Jedna drzemka. Zazwyczaj ok 1,5-2 godziny. Ale zdarzają się dni, że pospi nawet 3 godziny. Ale to z raz na miesiąc może 😂 prędzej s drugą stronę, że budzi się po godzinie, marudzacy ale spać już nie chce.

Wiecie Moja Córeczka jest wczesniakiem cała ciąże drżałam o jej życie po porodzie również.. Potem. Doszły okropne kołki zabkowanie która ja wykańcza do tej pory bo mamy tylko 8 zębów... Jest strasznym nerwusem i zazdrośnikiem... Nie ma dnia bez płaczów krzyków w zasadzie cały czas krzyczy i marudzi... Mogę wyliczyć na jeden ręce kiedy miała dobre dni...

Mój syn tak nam dał w kosc do roczku , wyszło mu hurtem 16 zębów (do roku ) , wieczny płacz i nieodkladalny , teraz złote dziecko (21 miesięcy )

Hej jestem tu nowa 😊
Ostatni okres miałam 20 marca, 17 kwietnia wykonałam test i wyszły 2 grube kreski. Jestem po jednym poronieniu zatrzymanym w 8 tyg 2017 w 2018 roku urodziłam w 36 tygodniu zdrowa córeczkę 😊 termin wypada mi na 27 grudnia i szczerze? Ciąża nieplanowana strasznie panikuje i jestem. Wręcz przerażona... Dzisaj z Om wychodzi 5tydzien do lekarza wybieram. Się w wtorek żadnych objawów oprócz strasznych boli podbrzusza i jajników dodam że moja ciąża w 2018 zakończyła się cesarka
Będziesz wszystko dobrze. A maluszka którego nosisz pod sercem pokochasz tak samo jak kochasz córeczkę 😍

Zobaczysz jeszcze chwilkę musisz odpocząć i będziesz jeszcze śmigać na rowerze [emoji173][emoji3059]
Zazdroszczę super ! Pojedź za mnie na rowerze [emoji24] ja uwielbiam tez rower spacery ale niestety jestem przykuta do łóżka. Mam nadzieje, ze zmieni się to w miarę szybko i tez będę mogła hasać [emoji2957]

reklama
Do góry