I od samego początku ciąży masz przepisany? W którym tygodniu teraz jesteś?
Tak od samego początku z uwagi na wcześniejsze poronienie. Obecnie 6t3d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I od samego początku ciąży masz przepisany? W którym tygodniu teraz jesteś?
Ja 2x1 duphastonDziewczyny czy któraś z Was bierze luteine pod język? Albo duphaston? Będąc teraz w ciąży? Jakie macie dawkowanie przepisane?
Ja juz po wizycie ❤ 7 tydzien serduszko pieknie bije lekarz mnie olał, mial gdzies bakterie ktore wyszly w cytologii oraz to ze mam zly progesteron. Stwierdzil ze leki nie potrzebne i bedzie co ma byc ale ciaza jest ok. W recepcji dali mi ksiazeczke ciazy po czym on mi ja zabral twierdzac ze jej nie dostane bo cos tam nie zrozumialam, nie chcial ze mna rozmaeiac po angielsku, generalnie jeden wielki cham. Zaraz bede dzwonic do ubezpieczalni o zmiane lekarza. Aha i mialam wysokie cisnienie ktore zlekcewazyl. Dodatkowo zadzwonie umowic sie na prywatna wizyte do polaka.
Cudownie i powodzenia, żebyś znalazła dobrego lekarzaJa juz po wizycie ❤ 7 tydzien serduszko pieknie bije lekarz mnie olał, mial gdzies bakterie ktore wyszly w cytologii oraz to ze mam zly progesteron. Stwierdzil ze leki nie potrzebne i bedzie co ma byc ale ciaza jest ok. W recepcji dali mi ksiazeczke ciazy po czym on mi ja zabral twierdzac ze jej nie dostane bo cos tam nie zrozumialam, nie chcial ze mna rozmaeiac po angielsku, generalnie jeden wielki cham. Zaraz bede dzwonic do ubezpieczalni o zmiane lekarza. Aha i mialam wysokie cisnienie ktore zlekcewazyl. Dodatkowo zadzwonie umowic sie na prywatna wizyte do polaka.
Gratulacje ja też przed chwilą wróciłam i też 6+1, widziałam jak serduszko bije na ekranieDziewczyny Ja po wizycie! Kamień z serca! Na razie wszystko jest dobrze, serduszka nie słyszałam (lekarz tylko usg robił), ale widziałam jak bije na ekranie Nie mówił nic o tym, że wiek ciąży jest inny, chociaż na USG jest zapis 6+1 (a wg okresu powinno być 6+4). Termin porodu też wpisał mi w kartę ciąży według okresu czyli 13.12 Co do progesteronu to powiedział że takie wahania są normalne i że dopóki nie spadnie do 10 to wszystko jest w porządku, więc nie dostałam dodatkowych leków. Następna wizyta 14 maja
Dziewczyny, a czy któraś z Was chodzi na NFZ do lekarza, czy wszystkie prywatnie?
Moja pani ginekolog w czasie teleporady mówiła ze takim bólem nie należy się martwić, jest zupełnie normalny
Czyżbyśmy były rówieśniczkami? W sensie 89 w nicku to rocznik?
Ja juz po wizycie ❤ 7 tydzien serduszko pieknie bije lekarz mnie olał, mial gdzies bakterie ktore wyszly w cytologii oraz to ze mam zly progesteron. Stwierdzil ze leki nie potrzebne i bedzie co ma byc ale ciaza jest ok. W recepcji dali mi ksiazeczke ciazy po czym on mi ja zabral twierdzac ze jej nie dostane bo cos tam nie zrozumialam, nie chcial ze mna rozmaeiac po angielsku, generalnie jeden wielki cham. Zaraz bede dzwonic do ubezpieczalni o zmiane lekarza. Aha i mialam wysokie cisnienie ktore zlekcewazyl. Dodatkowo zadzwonie umowic sie na prywatna wizyte do polaka.
Ja też 89
Aż nie wiedziałam czy dam serduszko - że dobrze że z bobo wsio ok I serduszko bylo czy wrrr na tego lekarza. No co za człowiek. Może widział że próbowałaś do innego się dostać I tak po złości?
Dzwon I daj znac czy udało się zmienić.
Mnie znowu mdli , jestem tak wzdeta że aż mnie brzuch boli
Witam nowe mamy I trzymam kciuki za dziś wizytujace.