reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Asystent ciazy mi zle wylicza. Dzis jest 4+0 a na aplikacji wychodzi 4+6 nie wiadomo skąd. Nie okresla na podstawie dlugosci cyklu i ostatniej miesiaczki tylko na postawie terminu porodu...
Tak to się zgadza. Ale ja w żadnej aplikacji nie mogę wpisać ostatni termin miesiączki bo ostatnia miałam 24.01 a ciąża jest o połowę młodsza [emoji23]

Tak to się zgadza. Ale ja w żadnej aplikacji nie mogę wpisać ostatni termin miesiączki bo ostatnia miałam 24.01 a ciąża jest o połowę młodsza [emoji23]
A no to u ciebie moze tak byc. Preglife jest super. Mozna ustawiac ostatnia miesiaczke i dlugosc cyklu. Ale widzialam tez jakas aplikacje na podstawie ktorej wylicza ciaze od dnia owulacji. 😊

A no to u ciebie moze tak byc. Preglife jest super. Mozna ustawiac ostatnia miesiaczke i dlugosc cyklu. Ale widzialam tez jakas aplikacje na podstawie ktorej wylicza ciaze od dnia owulacji. [emoji4]
Preglife też jest super. Zgadzam się. Ale o takiej aplikacji nie słyszałam ale wydaje się ciekawa. Choć też nie dla mnie bo nie wiem nawet kiedy zaszłam i kiedy miałam owulacje [emoji2368]

Z OM 9tc pęcherzyk miał 25mm więc się zgadza. Ta ciąża była moja 4 obecnie jestem w 5 ciąży.

Nie miałam miesiączki 3-4tyg testy negatywne więc stwierdziłam że może coś nie tak a wtedy miałam bardzo długie cykle i pojechałam na urlop do Pl i coś mnie tknęło żeby iść do gin prywatnie no i usłyszałam ciąża ale bezzarodkowa[emoji26]

No to ładnie przeżyłaś ale testy w tedy wszystkie wychodziły negatywne ? Teraz ważne ze jesteś dobrej myśli! I wszystko idzie w dobra stronę musi być dobrze w koncu ! Ja tez sobie wmawiam ze po takim czasie jak my się staraliśmy tez w końcu nam się należy i nie przyjmuje innej opcji.

reklama
Do góry