reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, potrzebuję Waszej porady 😉 mam możliwość pójścia jutro na USG bo zwolniło się miejsce, to będzie 6+3, u lekarza byłam 5+1 ale było widać tylko pęcherzyk i zastanawiam się czy jest sens iść jutro? Bardzo chciałabym wiedzieć/widzieć więcej, pewnie jak każda z Was byłabym dużo spokojniejsza... No ale nie chcę iść "na marne", bo nadal będzie za wczesnie... Normalnie wizytę powinnam mieć w poniedziałek, ale kusi mnie ten jutrzejszy termin. Co myślicie?

Ja byłam w 6+3 i był już zarodek i serduszko nawet słyszałam ❤️

Gratulacje dla nowych Grudniowych Mam[emoji3589]

Idę dziewczyny dziś na wizytę o 18.30 (19.30PL czasu). Nie robię sobie jakiś większych nadziei. Byłabym przeszczesliwa jeśli będzie dane mi tu z Wami zostać do grudnia ale jestem nastawiona na inny scenariusz.

Od wczoraj mam tak okropny ból jajnika, że ledwo co funkcjonuje [emoji85] w sob na USG okazało się, że mam tam torbiel, boję się, że to przez niego.

Trzymam mocno kciuki koniecznie daj znać po ! ✊🏻❤️

Gratulacje dla nowych Grudniowych Mam[emoji3589]

Idę dziewczyny dziś na wizytę o 18.30 (19.30PL czasu). Nie robię sobie jakiś większych nadziei. Byłabym przeszczesliwa jeśli będzie dane mi tu z Wami zostać do grudnia ale jestem nastawiona na inny scenariusz.

Od wczoraj mam tak okropny ból jajnika, że ledwo co funkcjonuje [emoji85] w sob na USG okazało się, że mam tam torbiel, boję się, że to przez niego.

Będziemy trzymać kciuki 😊😍

Dziewczyny, potrzebuję Waszej porady 😉 mam możliwość pójścia jutro na USG bo zwolniło się miejsce, to będzie 6+3, u lekarza byłam 5+1 ale było widać tylko pęcherzyk i zastanawiam się czy jest sens iść jutro? Bardzo chciałabym wiedzieć/widzieć więcej, pewnie jak każda z Was byłabym dużo spokojniejsza... No ale nie chcę iść "na marne", bo nadal będzie za wczesnie... Normalnie wizytę powinnam mieć w poniedziałek, ale kusi mnie ten jutrzejszy termin. Co myślicie?

Ja bym poszła 😊 z synkiem byłam w 6+1tc i było już serduszko nawet 💓

Haha, a myślałam że mi odradzicie i będę musiała ćwiczyć swoją cierpliwość 😀
Ale co do serduszka to niekoniecznie 😊 na to jest jeszcze czas. Fakt moze juz byc ale wcale nie musi wiec absolutnie "nie powinno juz byc". Mozna miec nadzieje ze sie pojawi. Ja ide wlasnie jutro i wiem ze moze go jeszcze nie byc. Ale mam pozytywne nastawienie ze moze akurat juz we mnie bije drugie ❤ 😊

Hej, dziewczyny.
Właśnie odebrałam wyniki badań i mam glukozę 92... Wiecie jakie są obecnie normy w ciąży? Raz widzę, że 90, raz że 92, raz że 95. A ja taki wynik mam odkąd pamietam, zawsze 90-92. Teraz pewnie wyjdzie, ze mam cukrzycę...

reklama
Ale co do serduszka to niekoniecznie 😊 na to jest jeszcze czas. Fakt moze juz byc ale wcale nie musi wiec absolutnie "nie powinno juz byc". Mozna miec nadzieje ze sie pojawi. Ja ide wlasnie jutro i wiem ze moze go jeszcze nie byc. Ale mam pozytywne nastawienie ze moze akurat juz we mnie bije drugie ❤ 😊
Zarezerwowałam jutrzejszą wizytę o 12 i znowu nie mogę się doczekać😀 trzymam kciuki za Twoja wizytę 😉

Do góry