Rumiankowa
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedz, właśnie tak mi się wydawało i specjalnie jak kupowałam to na osobnym kwitkuJa robilam progesteron po tygodniu od pierwszego i pozniej znowu po tygodniu. W ciagu 48h to raczej wynik nie powinien nic znaczyc bo progesteron jest pulsacyjnie jakos wyrzucany ze raz moze byc wyzej raz troche nizej ale jak bylo tak jak u mnie ze spadek bul w coagu 2 tygodni taki duzy no to nie dobrze to bylo. Teraz badac juz nie bede bo pdzy lekach nie ma sensu ale puki co jest dobrze w kazdym razie po 1 progesteronie lepiej zrobic za tydzien albo dwa w zaleznosci jaki 1 wynik bo po 48h to nie wiele powie
to zrobię jakoś we wtorek następny akurat będę 2 dni przed wizyta to idealnie żeby ewentualnie konsultować wynik
Swoją droga mój mąż zazdrosci mi tego, ze mogę być w ciąży (w sensie, ze to jest dostępne tylko dla kobiet ale takie magiczne, cudowne i w ogole). Ale kochany nie przeżyłby tylu badań z krwi. On się igieł nie boi ale jego organizm potrafi zareagować omdleniem. Ja jestem dawca krwi i na luzie, mogę nawet patrzeć jak mi się w żyłę wbijają.