Dzień dobry. Witam się nieśmiało. Nieśmiało, ponieważ nie mam jeszcze potwierdzonej ciąży. W niedzielę 19 kwietnia miałam mieć okres. Nie wiem co mnie podkusiło i zrobiłam rano test. Wyszedł pozytywny. Bety jeszcze nie robiłam. Dopiero w poniedziałek rano mam mieć bete pobrana a po poludniu w poniedzialek mam wizyte. Do tej pory nie mam okresu, wiec jest szansa, ze sie potwierdzi. No zobaczymy czas pokaze. Jakos tak spokojnie podchodze do tego. Jest to moja trzecia ciaza. Mam już dwoch synów 6 i 8 lat. W sumie nie planowana, ale i tak jakby sie potwierdzilo to bede sie cieszyc, bo dziecko to zawsze radosc.
Drogie Grudniowe mamy. Mam do was takie pytanie. Czy w zwiazku z tym koronawirusem unikacie chodzenia na zakupy i prosicie o to kogos bliskiego, czy az tak sie nie obawiacie wyjscia do sklepu po najpotrzebniejsze artykuly?
Pytam z ciekawosci bo sama nie wiem na ile sie ograniczac jesliby sie ciaza potwierdzila. Wiadomo ze ciaza czas szczególny i trzeba na siebie uwazac. Takze chcialabym znac waszą opinię
Pozdrawiam wszystkie Grudniówki