Mam wyniki drugiej bety.
W poniedziałek 302, dzisiaj 602 [emoji7][emoji2][emoji2][emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ja raczej też będę niekiedy zmuszona sama wyjść po zakupy bo nie zawsze mogę kogoś o to poprosić. Ale oczywiscie staram sie zachowywac wszelkie srodki ostroznosci. Dziękuję za wasze opinie.Bardzo indywidualna kwestia ja dużo wychodzę i to wcale nie po „najpotrzebniejsze” rzeczy. Przede wszystkim chodzę na spacery - raczej z nikim nie mijam się blisko ale jednak. Na zakupy tez chodzę z mężem
Z kolei moja kuzynka podobno zamknęła się w domu i siedzi tak od 1,5 miesiąca
A dziewczyny powiedzcie mi po ilu dniach powtórzyć progesteron?
@aga.i.nieszka super przyrost QUOTE]
A dziewczyny powiedzcie mi po ilu dniach powtórzyć progesteron?
@aga.i.nieszka super przyrost <3 który to tydzień i dzien przypomnij
Mam wyniki drugiej bety.
No właśnie ja raczej też będę niekiedy zmuszona sama wyjść po zakupy bo nie zawsze mogę kogoś o to poprosić. Ale oczywiscie staram sie zachowywac wszelkie srodki ostroznosci. Dziękuję za wasze opinie.
Co do objawów ja póki co tez nie mam prawie zadnych. momentami mi zimno, ale ogolnie jestem typem zmarzlucha, w poniedzialek mnie lekko mdlilo ale poza tym nic. No chyba ze liczyc to ze dostalam jakiejs energii do pracy w domu w sensie sprzatania, gotowania prania itp
Bardzo indywidualna kwestia ja dużo wychodzę i to wcale nie po „najpotrzebniejsze” rzeczy. Przede wszystkim chodzę na spacery - raczej z nikim nie mijam się blisko ale jednak. Na zakupy tez chodzę z mężem
Z kolei moja kuzynka podobno zamknęła się w domu i siedzi tak od 1,5 miesiąca
Ja zachowuje higienę, ostrożność, do nikogo się nie zbliżam ale jednak spacery uprawiam
Gratuluje i trzymam kciuki
Który masz tydzień? Mnie boli z przerwami od pozytywnego testu ciążowego. To podobno normalne
Czy w zwiazku z tym koronawirusem unikacie chodzenia na zakupy i prosicie o to kogos bliskiego, czy az tak sie nie obawiacie wyjscia do sklepu po najpotrzebniejsze artykuly?