reklama
martini6
Fanka BB :)
Ja mam ten segregator i zamówiłam tez torbę, z jednej strony jest jestem mama z drugiej jestem w ciąży ale zacznę ja nosić może w drugim trymestrze do tego było kilka gadżetów np breloczek będę mama
Super ! Ale to właśnie chyba edycja wcześniejsza nie ?
Ragda
Oznacz inne adminki w komentarzuA co do tego Ramzi i Nub czy jakoś tak to tylko mi odpisała jedna ze na 60% córka wiec raczej wiele się nie dowiedziałam
Ragda
Fajny jest w środku?Ja mam ten segregator i zamówiłam tez torbę, z jednej strony jest jestem mama z drugiej jestem w ciąży ale zacznę ja nosić może w drugim trymestrze do tego było kilka gadżetów np breloczek będę mama
mmlodamamaaa
No staram się myśleć że będzie wszystko okej Ale się boję. Do tej pory nie miałam plamien A teraz nagle się zrobiły. Cały czas mam brazowe plamienie ciemneDobrze ze przepisał luteinę powinna pomoc. Ja powinnam mieć krwawienia bo wykryli mi krwiaka i właśnie dziwił się lekarz ze nie miałam krwi ani żywej ani brązowej ale ja naszczescie nic nie mam ale przygotował mnie ze może tak się stać. I jak jest brązowe to znaczy ze jest już dobrze wiec główka do góry będzie dobrze !
ola32
Hej Dziewczyny! Ja mam ten segregator - okładka HIT. Czekam z wypełnianiem do jutrzejszej wizyty, ale wydaje mi się bardzo fajny Dużo zakładek, wszystko na swoim miejscu, wydaje mi się że będzie super miejscem do trzymania razem wszystkich wyników. Od dwóch dni boli mnie podbrzusze, taki ucisk/skurcz, ale nic więcej... Może to to że wszystko się tam rozciąga? Mega się denerwuję tą pierwszą wizytą...
Który masz tydzień? Mnie boli z przerwami od pozytywnego testu ciążowego. To podobno normalneHej Dziewczyny! Ja mam ten segregator - okładka HIT. Czekam z wypełnianiem do jutrzejszej wizyty, ale wydaje mi się bardzo fajny Dużo zakładek, wszystko na swoim miejscu, wydaje mi się że będzie super miejscem do trzymania razem wszystkich wyników. Od dwóch dni boli mnie podbrzusze, taki ucisk/skurcz, ale nic więcej... Może to to że wszystko się tam rozciąga? Mega się denerwuję tą pierwszą wizytą...
martini6
Oznacz inne adminki w komentarzu
Ooo oki ;p
reklama
Martaa24
Nie wiem, zamawiałam w styczniuSuper ! Ale to właśnie chyba edycja wcześniejsza nie ?