Ragda
Fanka BB :)
Cześć,
U mnie 6 tydzień termin przewidywany na 4.12.2020. Beta hcg poleciałam zrobić od razu po 2 kreskach na teście, 31.03 (okres powinnam dostać 28.03) i wyszlo 482,50. Biorę folik, wit D i C. Piję Inkę z magnezem. W pracy wzięłam l4 na przeziębienie, oczywiście bez B, żeby nie widzieli jeszcze - pracuje w turtstyce, a sytuacja teraz ciężka więc gdyby TFU TFU cos poszlo nie tak to boję się odstrzału... Mam skierowanie na krew i mocz i w 7tyg mam sie zgłosić do gina na usg. Co jest najgorsze moj gin na nfz nie odbiera w ogole telefonu - będę musiala iść do jakiegoś nowego i prowadzić ciąże u niego przynajmniej na początku:/
Hej mamy podobnh termin. Mi wedlug aplikacji wylicza 3.12 zobaczymy co stwierdzi ginekolog w przyszlym tyg.
Ja juz jestem na l4, ze wzgledu ze pracowalam jako kosmetyczka i jak lekarz to uslyszal to kategorycznie zakazal bo roznie bywa. A wtedy jeszcze nie bylo zakazu. A co do ginekologa to teraz na nfz mega ciezko bo wszyscu pewnie tylko swoje ciężarne pacjentki przyjmują. :/ lepiej teraz prywatnie idz bo przynajmniej większe srodki ostrożności. Moja tez nie chciała nikogo przyjmować przyjela tylko jak uslyszala ze ciąża.