młoda1994
Fanka BB :)
Ja biorę wit d3 mam nie dobór, kwas foliowy aktywny wit c, e, wit komplex z grupy BWłaśnie coś już stosujecie typowo pod ciąże ? Oprocz kwasy foliowego oczywiście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę wit d3 mam nie dobór, kwas foliowy aktywny wit c, e, wit komplex z grupy BWłaśnie coś już stosujecie typowo pod ciąże ? Oprocz kwasy foliowego oczywiście
Właśnie coś już stosujecie typowo pod ciąże ? Oprocz kwasy foliowego oczywiście
Ja biorę wit d3 mam nie dobór, kwas foliowy aktywny wit c, e, wit komplex z grupy B
Ja narazie kwas foliowy a jak pójdę do lekarza to już mi wszystko przepisze co trzeba. Wolę więcej na własną rękę nie brać żeby nie zaszkodziło dzidzi
Cześć,
U mnie 6 tydzień termin przewidywany na 4.12.2020. Beta hcg poleciałam zrobić od razu po 2 kreskach na teście, 31.03 (okres powinnam dostać 28.03) i wyszlo 482,50. Biorę folik, wit D i C. Piję Inkę z magnezem. W pracy wzięłam l4 na przeziębienie, oczywiście bez B, żeby nie widzieli jeszcze - pracuje w turtstyce, a sytuacja teraz ciężka więc gdyby TFU TFU cos poszlo nie tak to boję się odstrzału... Mam skierowanie na krew i mocz i w 7tyg mam sie zgłosić do gina na usg. Co jest najgorsze moj gin na nfz nie odbiera w ogole telefonu - będę musiala iść do jakiegoś nowego i prowadzić ciąże u niego przynajmniej na początku:/
Nie nie. Ja te witaminy biorę od stycznia bo przygotowaliśmy się z mężem do starań od czerwca 2020 ale gin wie co biorę i powiedział że mogę to brać. I nie zaszkodzi.Lekarz wszystko Ci przepisał ?
Nie nie. Ja te witaminy biorę od stycznia bo przygotowaliśmy się z mężem do starań od czerwca 2020 ale gin wie co biorę i powiedział że mogę to brać. I nie zaszkodzi.
Ja biore wit D i C i szpinakowe koktajle robie - zainstalowalam apke Fitatu - liczy Ci witaminy i skl mineralne które zjadasz codziennie.
Ale na wizycie zapytam lekarza co poleca bo tak to wszystko osobno biorę a wolałabym wszystko w 1 kapsułce. Bo jeszcze biorę metformine i leki na tarczyce. I zastanawiam się na femibion 1 albo elevit 1Aha to super to organizm już przygotowany [emoji16]