reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Kochana ja nie mam siły. Od sierpnia żeśmy się nie starali ale ze ja kilka lat doprowadzałam hormony do ładu i składu to nie chciałam antykoncepcji no i teraz wyszło nie spodziewanie.

Ja też się boję ale teraz musi być w porządku nie biorę nic innego pod uwagę.

Rozumiem że się boisz i strach będzie nawet jak uda Ci się zajść w ciążę i tego ci życzę żebyś zaszła ale strach cię nie opuści niestety.

Dokładnie nie może być inaczej ! Pozytywny myślenie to najważniejsze ! ❤️

reklama
Rozumiem. Każda ma z nas tutaj swoją „straszna” historie i wcale się nie dziwie jak masz nauczkę z testami to trwaj kochana do wizyty . Trzymam mocno kciuki. Ja nigdy nie widziałam u siebie nawet cień cienia na teście wiec po ponad trzech latach starań nie żałuje testów [emoji23] ale już ostatni więcej nie będę przeginać [emoji12]
Teraz te testy biorę w żartach bo co mi zostało. Teraz jak bym kupiła i zrobiła i wyjdzie negatywny to do 20.04 wypadną mi wszystkie wlosy[emoji1787][emoji1787]

Dokładnie nie może być inaczej ! Pozytywny myślenie to najważniejsze ! [emoji3590]
Nie chce myśleć negatywnie ale jak widzę na forach że dziewczyny ronią lub kilka lat nie wychodzi a badania są ok to strasznie mnie to dotyka. Ale jak widzę że kobiety wrzucają co rusz testy pozytywne to buzia mi się śmieje z radości.

Tak mi smutno was opuścić. Myślałam, że zostanę tu z Wami dłużej, aby dzielić sie z Wami wspólnie szczęściem. Ale bede tu zagladac jak wyglada sprawa u Was. Życzę Wam wszystkim szczesliwej ciąży[emoji8]
Dziękuję. U ciebie się też uda zobaczysz i to szybciej niż myslisz[emoji3059] przytulam wirtualnie mocno mocno

Tak mi smutno was opuścić. Myślałam, że zostanę tu z Wami dłużej, aby dzielić sie z Wami wspólnie szczęściem. Ale bede tu zagladac jak wyglada sprawa u Was. Życzę Wam wszystkim szczesliwej ciąży😘

Dokładnie zapewne zagościsz w kolejnym miesiącu 🥰✊🏻 trzymamy kciuki. Powiedzonka kochana !

Ide jutro ma badania :)
Wlasnie mnie przeraziła przyjaciolka kwota jaka ona zaplacila.. Zaplacila 350zl za badania. :D mega duzo mi sie to wydaje

Ide jutro ma badania :)
Wlasnie mnie przeraziła przyjaciolka kwota jaka ona zaplacila.. Zaplacila 350zl za badania. :D mega duzo mi sie to wydaje
A co to za badania?
Macie ten plus że możecie robić prywatnie ja mieszkam w DE i wszystko na skierowania i póki nie dostanę skierowań od gin to nie zrobię żadnych badań a żeby było bardziej śmieszniej to labo jest u gin i nigdzie dodatkowo chodzić nie muszę.

reklama
Witam się :)
Termin jak liczyłam mniej więcej bym miała na 1grudzien. Zobaczymy co powie ginekolog. Mam nadzieję że jest wszystko okej z dzidzia. Nie miałam jeszcze wizyty u gina, będę miała w tym tygodniu.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę wam zdrówka dla was i dla dzieci[emoji8][emoji8]

Do góry