reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Trudno żebyś z taką historia była spokojna i cała w Skowronkach Ja wiem, że pomimo zdrowej córki i tak cały czas będę drżała co z ciążą a przed lekarzem będę już prawie mdlała 😑
Ja się boję cytologii, bo ostatnia ciąża zakończyła się zaraz po cytologii... Teraz miałam robioną 18 lutego, więc może teraz lekarz nie będzie chciał jej robić...

reklama
Powiem ci tak ja nosze okulary i noszenie maseczki jest dodatkowo utrudnione dla mnie bo przy kazdym wydechu mi parują 🥵🤕

No właśnie ja się przerzuciłam już na jednodniowe soczewki. Bo mnie te parujace okulary do szewskiej pasji doprowadziły.

Migdalove takie wyczekane to będzie bardzo kochane, taki mały cud ;) trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! <3

Ja w czwartek do lekarza. Pierwszy test robiony 1.04 w dzień spodziewanej miesiączki (robiony wieczorem, bo nie mogłam się doczekać) i druga kreska blada jak przy pierwszym synku. Drugi test zrobiony 03.04 z rana i dwie wyraźne kreski 😊 teraz nie mogę się doczekać wizyty u lekarza, jeszcze tylko kilka dni ale dłuży się bardzo 🙈
Gratuluję :) ile ma synek?

Ja dzis rano wlasnie zrobilam zamowienie na spodnie ciazowe i wieksze majtki bo juz wszystko cisnie a za chwile juz nawet nie wejde w nic 🤣😂 w niedziele bylam u szwagierki i musialam spodnie pozyczyc od niej bo moje mnie tak cisnely na brzuchu ze nie wytrzymalam juz 🤣🤣🤣🤣🤣
No majtki też mnie już piją i jak się ubieram to muszę wybierać te luźniejsze lub z niskim stanem.

Ja na szczęście też jeszcze ze spokojem chodzę w moich ubraniach, w poprzedniej ciąży też długo chodziłam w swoich spodniach dopiero w 6 miesiącu zaczęłam nosić ciążowe spodnie. Niestety biust juz sie nie mieści i tu mam problem bo mam duze miseczki aktualnie noszę G i będę miała problem z kupnem większego bez mierzenia a wszystko teraz pozamykane.
W poprzedniej ciąży jak trafiłam do szpitala w 6 miesiącu to miałam brzuch taki duży jak koleżanka z sali, która przyszła do porodu.

reklama
Do góry