L
Lad
Gość
Ja mam 152cm wzrostu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja do 4msc nic w pracy nie mówię i mam nadzieję, że nie będę musiała iść na L4.Dziewczyny powiedzcie jakie są wasze plany co do pracy i ewentualnego zwolnienia lekarskiego?
Ja byłam wyluzowana i spokojna, planowałam pracować normalnie i nie stresować się a przed chwilą koleżanki na mnie naskoczyły że nie mogę z domu wychodzić, że nie mogę tak ryzykować, że muszę koniecznie iść na zwolnienie i nie wiadomo co. No i się zestresowałam [emoji55]
Dziewczyny powiedzcie jakie są wasze plany co do pracy i ewentualnego zwolnienia lekarskiego?
Ja byłam wyluzowana i spokojna, planowałam pracować normalnie i nie stresować się a przed chwilą koleżanki na mnie naskoczyły że nie mogę z domu wychodzić, że nie mogę tak ryzykować, że muszę koniecznie iść na zwolnienie i nie wiadomo co. No i się zestresowałam [emoji55]
Ja do 4msc nic w pracy nie mówię i mam nadzieję, że nie będę musiała iść na L4.
Gratuluję ile ma synek?
W sklepie, ale to bardziej butik.Gdzie pracujesz?
Dziewczyny powiedzcie jakie są wasze plany co do pracy i ewentualnego zwolnienia lekarskiego?
W sklepie, ale to bardziej butik.
Ooo to sporo tutaj jednak tych niskich ciekawe jak będziemy wyglądaćJa mam 152cm wzrostu.