reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Patrzylam ale to nie to samo. Nie lubie takiej wersji niestety i bardzo nieprzyjemnie mi sie czyta. Poszukam moze jednak ktos wysyla a jak nie to kupie na adres polski i mama mi wysle. Bo sama do Polski pewnie nie predko pojade.
Właśnie z tego co słyszałam, ale nie wiem czy to prawda ale wszelkie paczki są wstrzymane za granicę, na pewno na poczcie nie przyjmują. Nie wiem jak kurierzy.

reklama
Jesteś już umówiona? Ja prywatnie na 5 maja, ale jutro muszę zadzwonić do mojej gin na nfz czy w ogóle przyjmują. Chodziłam do lux medu który ma kontrakt z nfz, może się uda? A jak nie to niech dadzą skierowanie na badania na teleporadzie co bym nie musiała płacić [emoji13]
Jestem ciekawa teraz jak będzie wyglądała pierwsza wizyta.

Tez chce kupić segregator mamy ginekolog ale najpierw czekam aż się wszystko unormuje... chyba taki zakup dopiero zrobię po 12 tyg aby mieć pierwszy trymestr za sobą ....

Jesteś już umówiona? Ja prywatnie na 5 maja, ale jutro muszę zadzwonić do mojej gin na nfz czy w ogóle przyjmują. Chodziłam do lux medu który ma kontrakt z nfz, może się uda? A jak nie to niech dadzą skierowanie na badania na teleporadzie co bym nie musiała płacić [emoji13]
Idę we wtorek, tak szybko ze względu na przebyte poronienia, tarczycę itp. I idę na nfz.

reklama
@martini6 a ja sobie zamówię chyba teraz, zwłaszcza że obecnie u nich wysyłka może trwać nawet 2 tyg. Jeśli coś by się stało z moją ciążą to będzie leżał i czekał na kolejną szanse [emoji55]
Ja tez tak właśnie mysle, że albo po serduszku albo po 12tc.
Na pewno też będę chciała zrobić testy typu NIFTY.

Do góry