Aga10_2018
Fanka BB :)
Ja może inne badanie bo na hsg i też wystawił mi w klinice skierowanie na nfz, albo mogłam przyjść tu do nich na hycosy.
Dokładnie tak jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja może inne badanie bo na hsg i też wystawił mi w klinice skierowanie na nfz, albo mogłam przyjść tu do nich na hycosy.
Mdlosci nie mam jako tako ale sennosc niesamowita. Okropna wręcz. Jutro zaczynamy 7 tydzienWitam, mam pytanie do dziewczyn z objawami, senność, mdłości itd, w którym jesteście tygodniu?
Ja teraz mam pełno pytań do was dziewczyny, czy lekarz daje skierowanie na badania już na pierwszej wizycie nawet jak widać tylko pęcherzyk czy dopiero jak jest zarodek i serduszko, czy to nie ma znaczenia?
Chciałabym pójść na nfz do ginekologa szybciej niż prywatnie ale zastanawiam się czy mi da w ogóle skierowania?
U mnie jeszcze 0 badan tylko progesteron. Ale byl narazie pecherzyk i cialko. Mysle ze jak sie pokaze serduszko dopiero beda badania.Ja teraz mam pełno pytań do was dziewczyny, czy lekarz daje skierowanie na badania już na pierwszej wizycie nawet jak widać tylko pęcherzyk czy dopiero jak jest zarodek i serduszko, czy to nie ma znaczenia?
Chciałabym pójść na nfz do ginekologa szybciej niż prywatnie ale zastanawiam się czy mi da w ogóle skierowania?
Ja tak jak wcześniej pisałam, bym chętnie kupiła ale się boję. Miałam dwa lata temu, fajna sprawa.Co sądzicie o segregatorze mamy ginekolog? Patrzyla któraś? Zastanawiam sie ale chyba sie wstrzymam do nastepnego badania w maju
W ogóle widzialam, ze moja stara przyjaciolka wystawila na fejsie trzy poradniki ciążowe do sprzedania 10zl/szt. Nie chcialam żeby wyszlo ze to ja chce wiec w pełnej konspiracji przez inna znajomą zakupilam wszystkie 3 czekają na mnie u mojej mamy
Zobacz załącznik 1108256
A przydal Ci się wtedy?Ja tak jak wcześniej pisałam, bym chętnie kupiła ale się boję. Miałam dwa lata temu, fajna sprawa.
Ja teraz mam pełno pytań do was dziewczyny, czy lekarz daje skierowanie na badania już na pierwszej wizycie nawet jak widać tylko pęcherzyk czy dopiero jak jest zarodek i serduszko, czy to nie ma znaczenia?
Mdlosci nie mam jako tako ale sennosc niesamowita. Okropna wręcz. Jutro zaczynamy 7 tydzien
Na 2 tygodnie niecałe. W 5 tygodniu przyszedł, a prawie w 7tc poroniłam. Oddałam koleżance później.A przydal Ci się wtedy?
Ja w poprzedniej ciąży zamówiłam jakoś od razu jak beta była pozytywna ale nie nacieszyłam się ciąża długo. Teraz chyba kupię dopiero jak będę widziała serduszko. Bo u mnie w dokumentacji widnieje taki wpis:
Zobacz załącznik 1108237
Ja bym chetnie kupila tez jakies ksiazki ale za granice raczej nie wysylaja nigdzieCo sądzicie o segregatorze mamy ginekolog? Patrzyla któraś? Zastanawiam sie ale chyba sie wstrzymam do nastepnego badania w maju
W ogóle widzialam, ze moja stara przyjaciolka wystawila na fejsie trzy poradniki ciążowe do sprzedania 10zl/szt. Nie chcialam żeby wyszlo ze to ja chce wiec w pełnej konspiracji przez inna znajomą zakupilam wszystkie 3 czekają na mnie u mojej mamy
Zobacz załącznik 1108256