reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja właśnie chcę zamówić segregator od mamy ginekolog. Myślę że to fajna sprawa mieć wszystko w czymś takim, chociaż wiem że zwykła teczka też mogłaby wystarczyć [emoji5]
Co sądzicie o segregatorze mamy ginekolog? Patrzyla któraś? Zastanawiam sie :) ale chyba sie wstrzymam do nastepnego badania w maju :)

W ogóle widzialam, ze moja stara przyjaciolka wystawila na fejsie trzy poradniki ciążowe do sprzedania 10zl/szt. Nie chcialam żeby wyszlo ze to ja chce [emoji23] wiec w pełnej konspiracji przez inna znajomą zakupilam wszystkie 3 :D czekają na mnie u mojej mamy
Zobacz załącznik 1108256

I nic nie płaciłaś za badania?

Nie. Nic nie płaciłam bo były na NFZ dzięki skierowaniu od lekarza :)
O wszystko się wypytaj 20 stego jak będziesz. Skierowanie jak dostałam najpierw elektronicznie wyslalam mailem bo tak sobie zazyczyli w recepcji a później dostarczyła fizycznie jak byłam.

reklama
Do góry