reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja chyba tez się skuszę na ten segregator. Jak tym razem nie wyjdzie, będzie na następny. Ale naprawdę jakoś czuje, ze tym razem będzie ok ;)

A właśnie jakie książki macie na oku? Ja szczerze jakoś literatura zainteresuje się w drugim trymestrze chyba

reklama
Ja myślałam o Mamy dla Mam ale kurde 60 zł za książkę to jest troszkę wysoka cena moim zdaniem [emoji849]
Ja chyba tez się skuszę na ten segregator. Jak tym razem nie wyjdzie, będzie na następny. Ale naprawdę jakoś czuje, ze tym razem będzie ok ;)

A właśnie jakie książki macie na oku? Ja szczerze jakoś literatura zainteresuje się w drugim trymestrze chyba

Do góry