L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja nie mam zadnych boli ale nospa jest bezpieczna wiec mozesz smialo bracDziewczyny, czy bierzecie nospe na bóle w podbrzuszu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mam zadnych boli ale nospa jest bezpieczna wiec mozesz smialo bracDziewczyny, czy bierzecie nospe na bóle w podbrzuszu?
Ja nie biorę, nie ciągnie mnie jakoś mocno więc nie mam potrzeby brania nospy.Dziewczyny, czy bierzecie nospe na bóle w podbrzuszu?
Nospa jest ok ja wzięłam raz za zgodą lekarza ale z tego co wiem jest bezpiecznaDziewczyny, czy bierzecie nospe na bóle w podbrzuszu?
Ja idę na pierwszą wizytę 20.04 prywatnie i mam nadzieję że zrobi mi usg. Później mam wizytę 19.05 na NFZ bo wcześniej nie było terminów według moich obliczeń będę wtedy na przełomie 10/11 tydzień. Mam skończone 35 lat więc prenatalne przysługują mi refundowane dlatego mi zależy na lekarzu na NFZ. Obawiam się tylko, że jak pójdę tak późno na NFZ to nie zdążę już załatwić nigdzie tego badania w odpowiednim terminie.
Mdłości od w sumie wczoraj, senność też, piersi spuchnięte, bolesne od tygodnia, sutki też bolesne, niekiedy kłucie w nich czuje. 5tcWitam, mam pytanie do dziewczyn z objawami, senność, mdłości itd, w którym jesteście tygodniu?
Witam, mam pytanie do dziewczyn z objawami, senność, mdłości itd, w którym jesteście tygodniu?
Hej.Super że w końcu się udało bez in vitroJa idę dopiero w poniedziałek do lekarza i bardzo się boję...mam nadzieję że bd dobrze.A w którym tygodniu byłaś jak poszłaś na 1 wizytę do ginekolog?Ja 8.04 zrobiłam test i umowili mnie dopiero na 20 mama sakramentu tyle czekania i tyle samo myśli w głowie.......