To muszę zakupić i spróbować Chociaż moja też nie lubi być przyciśnięta musi się oglądać na boki ona najlepiej tylko ze mną to by nam się przydałoUczę ja od uwaga: 3 tygodnia życia Julka nie lubi być przyciśnięta do mnie. Dzisiaj sprawnie zawiazalam ta chuste ale zostawiłam trochę luzu na kark tak żeby mogła zachować dystans po 10 minutach usnela i wtedy ja do siebie przytuliłam i zaciagnelam chuste mocniej...
no a tak to codziennie starałam się ja wkładać do chusty ale krzyczała tylko.
reklama
Mamusie mam pytanie jaka macie temperaturę w pokoju dziecka? I czy nawilzacie powietrze.
Jak byłam dzisiaj u lekarza bo w nocy gdzieś męczyło ja gardło i kaszlała ale jest czysta gardło ładne i albo od katarku bo miała w nocy taki lekki albo za suche powietrze. Niby nawilżam ale chyba nie do końca coś to daję bo sama w nocy siedzę przy butelce wody
Mam nadzieję że jej przejdzie i nic się nie rozwinie.
Przy okazji zwróciłam uwagę na to że głównie patrzy się w jedną str i wygina głowę ciałko w literę C i dostałam skierowanie na rehabilitacje.
Jak byłam dzisiaj u lekarza bo w nocy gdzieś męczyło ja gardło i kaszlała ale jest czysta gardło ładne i albo od katarku bo miała w nocy taki lekki albo za suche powietrze. Niby nawilżam ale chyba nie do końca coś to daję bo sama w nocy siedzę przy butelce wody
Mam nadzieję że jej przejdzie i nic się nie rozwinie.
Przy okazji zwróciłam uwagę na to że głównie patrzy się w jedną str i wygina głowę ciałko w literę C i dostałam skierowanie na rehabilitacje.
ElaStyczna
Fanka BB :)
Nasz jak mial 6 tyg i 4 dni wazyl 5550 g my mamy wlasnie tez problem z ta jedna strone i w srode bedzie u nas fizjo
ElaStyczna
Fanka BB :)
U nas w pokoju jest 21,5 stopnia stale i uzywamy nawilzacza z tym ze on malo chyba daje. Musialby chodzic caly czas. Maly ma czesto takie kozy zaschniete jak to moja mama mowi
anikpol
Aktywna w BB
Trzymam kciuki My szczepienie mamy 17 lutego i też już zaczynam myśleć...Mój w poniedziałek kończy 2 miesiące i waży 5190. Dzisiaj się szczepiliśmy i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze..
Do tej pory tylko zjada, pogada trochę i śpi, ale temperatury nie ma a w miejscach szczepionki też nic się nie dzieje więc mam nadzieję, że tak zostanieTrzymam kciuki My szczepienie mamy 17 lutego i też już zaczynam myśleć...
reklama
U nas też jest suche powietrze I rano mały ma zatkany nosek podobnie jak ja stosuje wodę morską ale działa doraźnie poza tym mały strasznie nie lubi mieć przykrytych rączek budzi się w jednej sekundzie jak to przykryjęU nas w pokoju jest 21,5 stopnia stale i uzywamy nawilzacza z tym ze on malo chyba daje. Musialby chodzic caly czas. Maly ma czesto takie kozy zaschniete jak to moja mama mowi