Ja ściągam ok 5, 6 butelek na dobę i jedną lub dwie dostaje mm, ale dostaje bebilon pepti i strasznie muszę się nakombinować żeby ją wypił bo mu średnio smakuje.A ściągacie i z butli dajecie czy mm? My szczepienia po 16 i też aż się boję
reklama
Madzialena8787
Fanka BB :)
Mój skończone 7 tyg i zjada 90ml co około 2.5- 3H nie da rady zjeść więcej czasem tylko jak ma dłuższą przerwe ponad 3 h to zje 110ml karmiony jest mm. My już jesteśmy po pierwszym szczepienie zwykłymi szczepionkami +rota. Po szczepienie ok było nie goraczkowal... dałam mu tylko dwie razy przeciwbólowe żeby to nóżki nie bolały... A jak waszym dzieciaczkom idzie leżenie na brzuszku? Podnoszę już swobodnie głowę?
ElaStyczna
Nasz zjada 125-140 ml 8/9 razy na dobe. Okolo 1100 ml na dobe pokarm odciagany. Przybiera sporo no ale co zrobie jak dziecko sie domaga. Wczoraj byla polozna i nic nie powiedziala tylko tyle ze duzo przybral i zeby na razie nie dawac mu wiecej. Taki urok glodomora. My mamy szczepienie w piatek..Jaka cisza na forum czyżby wszyscy zajęci opieka nad maluszkami? Mam pytanie ile mleka zjadają na dobę dzieciaczki? I czy ktoś już po szczepieniach jak zareagowały maleństwa? u nas szczepienie przesunie się w czasie bo lekarz do końca lutego jest na zwolnieniu
Mały się denerwuje bo nie potrafi złapać sutka, a ja się denerwuje, że nie potrafi i chyba tak mi wygodniejA to dlaczego ściągacie? Oczywiście jeżeli można wiedzieć
Mój leży i podnosi główkę, a ostatnio opanował przewracanie się z brzucha na plecy.Mój skończone 7 tyg i zjada 90ml co około 2.5- 3H nie da rady zjeść więcej czasem tylko jak ma dłuższą przerwe ponad 3 h to zje 110ml karmiony jest mm. My już jesteśmy po pierwszym szczepienie zwykłymi szczepionkami +rota. Po szczepienie ok było nie goraczkowal... dałam mu tylko dwie razy przeciwbólowe żeby to nóżki nie bolały... A jak waszym dzieciaczkom idzie leżenie na brzuszku? Podnoszę już swobodnie głowę?
ElaStyczna
Nasz na poczatku nie umial ssac piersi a z butelka tez byl problem. Teraz jest mi juz tak wygodniej bo jak go przystawialam to po godzinie znow krzyczal o jedzenie..A to dlaczego ściągacie? Oczywiście jeżeli można wiedzieć
ElaStyczna
My cwiczymy z malym i unosi glowke ale na chwile i nie za wysoko. Ma skonczone 6 tygodni. Nie obraca w jedna strone bo ma chyba przykurcz miesni. Jak lezy na plecach to obraca ja ale na brzuchu nie za bardzo. Mamy fizjo umowionego i mamy nadzieje ze to pomoze.Mój skończone 7 tyg i zjada 90ml co około 2.5- 3H nie da rady zjeść więcej czasem tylko jak ma dłuższą przerwe ponad 3 h to zje 110ml karmiony jest mm. My już jesteśmy po pierwszym szczepienie zwykłymi szczepionkami +rota. Po szczepienie ok było nie goraczkowal... dałam mu tylko dwie razy przeciwbólowe żeby to nóżki nie bolały... A jak waszym dzieciaczkom idzie leżenie na brzuszku? Podnoszę już swobodnie głowę?
Mój wcześniej lepiej podnosił główkę a teraz kładzie głowa na na boku I wkłada rączkę do buzi tak jakby chciał przeczekać aż go obrócę na plecki Też upodobał sobie jedną stronę ale ja przekręcam go na drugą i tak walczymyMy cwiczymy z malym i unosi glowke ale na chwile i nie za wysoko. Ma skonczone 6 tygodni. Nie obraca w jedna strone bo ma chyba przykurcz miesni. Jak lezy na plecach to obraca ja ale na brzuchu nie za bardzo. Mamy fizjo umowionego i mamy nadzieje ze to pomoze.
reklama
Mój skończy 7 tyg w piątek i je bardzo podobnie jak twój jeżeli troszkę dłużej pośpi to domaga się więcej tak samo wieczorem ma większy apetyt I pierwsza przerwa nocna trwa zwykle ok 4h A myślałam że je za mało- uspokoiłas mnieMój skończone 7 tyg i zjada 90ml co około 2.5- 3H nie da rady zjeść więcej czasem tylko jak ma dłuższą przerwe ponad 3 h to zje 110ml karmiony jest mm. My już jesteśmy po pierwszym szczepienie zwykłymi szczepionkami +rota. Po szczepienie ok było nie goraczkowal... dałam mu tylko dwie razy przeciwbólowe żeby to nóżki nie bolały... A jak waszym dzieciaczkom idzie leżenie na brzuszku? Podnoszę już swobodnie głowę?