reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

To może u nas to tez nabiał. Bo jem często. Manny owsianki jogurty sery... A jak zje to zaraz się pręży a kupki sa nie takie jak jajko tylko lejące bardziej.
A jak rodziłaś i masz chłopca czy dziewczynkę? Bo jak to moja pediatra stwierdziła chłopcy mają wrazliwsze brzuszki bo oni tacy wrażliwi 😜i może nie być skazy typowych wysypek objawów a brzuszek boli ja tydzień już dietę trzymam więc chyba to to ale biorę jeszcze możliwość że to Wit d

reklama
Naturalnie dziewczynkę. To muszę ograniczyć ten nabiał bo już nie wiem 😐 Pierwszego mam syna i i niego pamiętam że Wit d szkodziła i musiałam zmienić na inną.

Teraz będzie 7 tydzień. No muszę ograniczyć nabiał i zobaczyć. Pamiętam że jak podawałam to zaraz płakał ale nie pamiętam jaka to była bo to 7 lat temu

Też i nas z brzuszkiem tak było pediatra kazała odstawić ostre wzdymajace i nabiał niby już nie bulgocze w brzuchu już gazów śmierdzących nie ma ale mamy skok więc jest rodeo a jak rodziłaś? Bo u mnie to była chyba przyczyną dostał am krople i spokój
Rodziłam siłami natury. Jakie krople dostałaś?

Jaka cisza na forum 🙂 czyżby wszyscy zajęci opieka nad maluszkami? Mam pytanie ile mleka zjadają na dobę dzieciaczki? I czy ktoś już po szczepieniach jak zareagowały maleństwa? u nas szczepienie przesunie się w czasie bo lekarz do końca lutego jest na zwolnieniu

Jaka cisza na forum 🙂 czyżby wszyscy zajęci opieka nad maluszkami? Mam pytanie ile mleka zjadają na dobę dzieciaczki? I czy ktoś już po szczepieniach jak zareagowały maleństwa? u nas szczepienie przesunie się w czasie bo lekarz do końca lutego jest na zwolnieniu
Mój wypija 7 razy po 120ml, a szczepienie czeka nas w piątek i mam już stres jak to będzie..

reklama
A ściągacie i z butli dajecie czy mm? My szczepienia po 16 i też aż się boję

Do góry