reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

To może u nas to tez nabiał. Bo jem często. Manny owsianki jogurty sery... A jak zje to zaraz się pręży a kupki sa nie takie jak jajko tylko lejące bardziej.
A jak rodziłaś i masz chłopca czy dziewczynkę? Bo jak to moja pediatra stwierdziła chłopcy mają wrazliwsze brzuszki bo oni tacy wrażliwi 😜i może nie być skazy typowych wysypek objawów a brzuszek boli ja tydzień już dietę trzymam więc chyba to to ale biorę jeszcze możliwość że to Wit d

reklama
Naturalnie dziewczynkę. To muszę ograniczyć ten nabiał bo już nie wiem 😐 Pierwszego mam syna i i niego pamiętam że Wit d szkodziła i musiałam zmienić na inną.

Teraz będzie 7 tydzień. No muszę ograniczyć nabiał i zobaczyć. Pamiętam że jak podawałam to zaraz płakał ale nie pamiętam jaka to była bo to 7 lat temu

Też i nas z brzuszkiem tak było pediatra kazała odstawić ostre wzdymajace i nabiał niby już nie bulgocze w brzuchu już gazów śmierdzących nie ma ale mamy skok więc jest rodeo a jak rodziłaś? Bo u mnie to była chyba przyczyną dostał am krople i spokój
Rodziłam siłami natury. Jakie krople dostałaś?

Jaka cisza na forum 🙂 czyżby wszyscy zajęci opieka nad maluszkami? Mam pytanie ile mleka zjadają na dobę dzieciaczki? I czy ktoś już po szczepieniach jak zareagowały maleństwa? u nas szczepienie przesunie się w czasie bo lekarz do końca lutego jest na zwolnieniu

Jaka cisza na forum 🙂 czyżby wszyscy zajęci opieka nad maluszkami? Mam pytanie ile mleka zjadają na dobę dzieciaczki? I czy ktoś już po szczepieniach jak zareagowały maleństwa? u nas szczepienie przesunie się w czasie bo lekarz do końca lutego jest na zwolnieniu
Mój wypija 7 razy po 120ml, a szczepienie czeka nas w piątek i mam już stres jak to będzie..

reklama
A ściągacie i z butli dajecie czy mm? My szczepienia po 16 i też aż się boję

Do góry