reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny jakie podajecie mleko modyfikowane bo ja zmieniłam na Bebilon Comfort I jest jakby spokojniejszy ale robi duze kupki ale to mleko nie podoba mi sie jest jak woda I mały nie najada się nim
Próbowaliśmy nam pro ale wróciliśmy do Hipp. Mam wrażenie, że po nam pro częściej bolał to brzuch

reklama
Próbowaliśmy nam pro ale wróciliśmy do Hipp. Mam wrażenie, że po nam pro częściej bolał to brzuch
My najpierw dawaliśmy bebiko potem przeszliśmy na nam pro ale było to samo co u was też go bolal brzuszek z kupka kiepsko było wróciliśmy z powrotem do bebiko i jest lepiej. Kupek robi ostatnio co drugi dzień.. troszkę widzę że wysiłku w to wkłada żeby zrobić...

My walczymy z trądzikiem i potowkach od kilku dni... smarujemy kremem trojaktywny z oliatum i widać poprawę tak ze jak by ktoś miał ten problem to polecam ten krem

Oj bardzo. U nas też się pojawiły.

Wczoraj od 18 do 21.30 nie spał, usnął na 1.5 godziny i od 23 do 3.30 nie spał znowu. Myślałam, że jestem bardzo cierpliwą osobą ale powoli ten spokój przez zmęczenie mnie opuszcza :(
Ciąża to jednak był pikuś:) teraz się zaczęło prawdziwe życie, ale pocieszające jest to, że nie jesteśmy same i czytając forum widać, że każda się z czymś boryka

Akurat ciążę to przechodziłam fantastycznie i mogłabym tak chodzić i chodzić.

Czuję się lepiej wiedząc, że nie tylko ja ciągle z czymś walczę i że to raczej nie jest moja wina tylko tak już jest i trzeba to przetrwać

To ja zaczynam się bać czy wszystko ok czy nadejdą problemy. Póki co odpukać młody nie ma problemów z brzuszkiem, je aż za dużo, śpi w nocy w miarę spokojnie - coś czuję że to cisza przed burzą 😂

Jedyny problem to trądzik, zastanawiam się kiedy zejdzie i czy na pewno to trądzik 😟

reklama
Do góry