MALAVI
Aktywna w BB
W sumie na pierwsze namawiałam ją a na drugie On, więc kto wiejak to się mówi nigdy nie mów nigdy![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie na pierwsze namawiałam ją a na drugie On, więc kto wiejak to się mówi nigdy nie mów nigdy![]()
Nie kochana. Spokojnie. Już nie jestem taka nerwowa jak @Piernik98 mnie zapamietała z wątku ciąża po poronieniu [emoji23][emoji23]
Możemy ta tabelkę zrobić dziś. Jesteś chętna za zrobienie i aktualizacje tej tabelki?
Może być jak dla mnie super. Ja jestem za tym żeby jedna konkretną osobą się nią zajęła i ja aktualizowała w razie wu zmian. Ale może niech się wypowiedzą inne dziewczynyW jakiej formie chcecie ta listę? Każda będzie wpisywała się do niej sama czy wolicie żeby 1 osoba wpisała wszystkie, które mają ochotę się wpisać? Zrobiłam coś takiego, nie wiem czy to się sprawdzi?! [emoji848][emoji848][emoji848]Zobacz załącznik 1107143
Bo sie czuje do dupy, muli mnie okropnie, a jak nie muli to jem jak walnieta. Ciasto, tosty, chleb z serem, pizza. I nie moge sie powstrzymac bo jak sie powstrzymam to bardziej mdli. Jak nie zjem tego na co mam ochote to mdli. Wiec tyje pewnie, a jeszcze nie zdazylam wrocic do siebie po poprzedniej ciazy. Zostalo mi 7 kg na plusie. +++ to co jeszcze ma nadejsc w tej ciazy. I to naprawde nie chodzi o silna wole, te zachcianki ktore mam sa poprostu niemozliwe do powstrzymania. Jestem zmeczona a mam dwojke maluchow ktorymi sie trzeba zajac. Do tego ta cala korona, od 3 tygodni nie widzialam nic poza scianami wlasnego domu. Nawet w sklepie nie bylam, maz robi zakupy bo u nas w miescie mnostwo przypadkow wirusa i nie chce wychodzic zeby sobie jeszcze nie dowalic. I naprawde mi zle z tym wszystkim w tym momencie. Kazda rzecz z osobna jest do przezycia ale jak sie tak zwalilo wszystko na kupe to mnie to irytuje mowiac malo dosadnie.
Trzymam kciuki [emoji173][emoji173] będzie dobrze!!!Ja tez nie moge spac, znowu dopadla mnie migrena, glowa boli jak cholera i boje sie cokolwiek brac z moich lekarstw na migrene, bo sa dosc mocne i zapomnialam sie spytac o nie lekarki jak dzwonilam [emoji853]
Hej dziewczynyza godzine wizyta
ale mam stresa masakra
Nic sie nie martwHej dziewczynyza godzine wizyta
ale mam stresa masakra