reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Moja córa kilka lat pytala kiedy bedzie miec rodzenstwo, albo plakala ze ona chce miec w donu malego bejbiaka. Jako ze kilka lat nie wychodzilo, stracilam nadzieje to i probowalam corce jakos wyperswadowac, a ze takie dzieci placza w nocy, ze trzeba ich bawic itd. W koncu jak juz sie udalo, podpytuje corke czy chce miec jeszcze w donu malego dzidzia na co odparla ze NIE, BO BEDZIE PLAKAC W NOCY I JA BUDZIC 😂
Haahahaa 🤣🤣🤣 no to widze ze mnienilas jej podekscie na całego 😅

Co do tabelki ;) ok mi bez różnicy.
Z doświadczenia jednak wiem że aniolkowe mamy chciały byc ujęte w tabelce I było to dla nich mile, że były w pamięci, aczkolwiek nie mi to oceniać. Co prawda podejrzewalam u siebie 2 ciaze biochemiczne - jednak nie miałam bety badanej i nawet nie byłam na żadnym forum.

Oczywiście każdej z nas życzę do noszenia ciazy, ale mam też na myśli dziewczyny, które już się z nami pozegnaly

Ostatnia edycja:
reklama
Pakujemy teraz rzeczy do przeprowadzki. Ja raczej staram sie oszczedzac i nie nosze nic ciezkiego i normalnie tak mi sie slabo zrobilo ze tragedia...ostatnio tak mam ze sie strasznie mecze i mi sie w glowie z niczego zakreci ale teraz to konkretnie zaslablam...chyba jednak nic z dzisiejszego pakowania nie bedzie.

Do góry