Poczytajcie na blogu mamyginekolog, USG jest calkowicie bezpiecznePrzeraził mnie ten artykuł i co tu robić?!
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Haahahaa no to widze ze mnienilas jej podekscie na całegoMoja córa kilka lat pytala kiedy bedzie miec rodzenstwo, albo plakala ze ona chce miec w donu malego bejbiaka. Jako ze kilka lat nie wychodzilo, stracilam nadzieje to i probowalam corce jakos wyperswadowac, a ze takie dzieci placza w nocy, ze trzeba ich bawic itd. W koncu jak juz sie udalo, podpytuje corke czy chce miec jeszcze w donu malego dzidzia na co odparla ze NIE, BO BEDZIE PLAKAC W NOCY I JA BUDZIC
Pomalu mi sie udaje ale paradoks jak nie bylo ciazy to chciala jak jest to zas nie chce ale jeszcze o niczym nie wieMasz sporo czasu żeby Ją znowu przekonać
młoda1994
Fanka BB :)
Właśnie.Dokladnie tak samo mysle. Zwlaszcza jak wiekszosc z nas jest po przejsciach
młoda1994
Też może być to będzie już po pierwszym trymestrze.No myślałam ok 14tc [emoji6]
Aga10_2018
Poczytajcie na blogu mamyginekolog, USG jest calkowicie bezpieczne
Dzieki za link, tam jest napisane wszystko. Usg jest bezpieczne i konieczne w ciazy
Aga10_2018
Nie ma za co. Wszystkie artykuły to teksty lekarzy .Dzieki za link, tam jest napisane wszystko. Usg jest bezpieczne i konieczne w ciazy
Akuku
Co do tabelki ok mi bez różnicy.
Z doświadczenia jednak wiem że aniolkowe mamy chciały byc ujęte w tabelce I było to dla nich mile, że były w pamięci, aczkolwiek nie mi to oceniać. Co prawda podejrzewalam u siebie 2 ciaze biochemiczne - jednak nie miałam bety badanej i nawet nie byłam na żadnym forum.
Oczywiście każdej z nas życzę do noszenia ciazy, ale mam też na myśli dziewczyny, które już się z nami pozegnaly
Z doświadczenia jednak wiem że aniolkowe mamy chciały byc ujęte w tabelce I było to dla nich mile, że były w pamięci, aczkolwiek nie mi to oceniać. Co prawda podejrzewalam u siebie 2 ciaze biochemiczne - jednak nie miałam bety badanej i nawet nie byłam na żadnym forum.
Oczywiście każdej z nas życzę do noszenia ciazy, ale mam też na myśli dziewczyny, które już się z nami pozegnaly
Ostatnia edycja:
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Pakujemy teraz rzeczy do przeprowadzki. Ja raczej staram sie oszczedzac i nie nosze nic ciezkiego i normalnie tak mi sie slabo zrobilo ze tragedia...ostatnio tak mam ze sie strasznie mecze i mi sie w glowie z niczego zakreci ale teraz to konkretnie zaslablam...chyba jednak nic z dzisiejszego pakowania nie bedzie.