reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

A ja bym już listę zrobila I dopisywala nowe mamy. Termin tez można napisać z ostatniej miesiączki A później dopisywać ten z usg:)
Ale ja z OM mam na październik i jest to nie możliwe bo moja ciąża jest o 4 tyg młodsza. I nie ma szans żeby nadrobiła. O terminie z usg dowiem się 20.04 jak będzie 100% pewne że ciąża się prawidłowo rozwija.

reklama
Możemy zrobić listę wcześniej ale nie ukrywajmy ciąże przed 12tc mogą się jeszcze zako czyc poronieniem a ja bym chciała ominąć robienia listy bo nie daj Boże któreś dziewczyny by poroniły a na liście będą istnieć. To będzie przykre z resztą spora część kobiet wie o czym mówię.

Mam nadzieję że żadna nie poroni i zostaniemy w komplecie aż do grudnia plus nowe mamy z drugiej połowy grudnia ale niestety wszystko się może zdarzyć.

M

A jakieś badanie moczu krew. Hormony . Nic tam nie robią ?
No chyba przez telefon 😂😂😂 Nie no na powaznie nie spieszy im sie... 🙄 Ja juz sie nastawialam zeby isc gdzie indziej, ale moj mi odradza, nie chce zebym sie nigdzie ruszala dopoki sie sytuacja troche nie uspokoi. My mieszkamy w Barcelonie, wiec to drugie najwieksze skupisko 👑 w Hiszpanii.

Możemy zrobić listę wcześniej ale nie ukrywajmy ciąże przed 12tc mogą się jeszcze zako czyc poronieniem a ja bym chciała ominąć robienia listy bo nie daj Boże któreś dziewczyny by poroniły a na liście będą istnieć. To będzie przykre z resztą spora część kobiet wie o czym mówię.

Mam nadzieję że żadna nie poroni i zostaniemy w komplecie aż do grudnia plus nowe mamy z drugiej połowy grudnia ale niestety wszystko się może zdarzyć.
Tak niestety tak bywa i to jest straszne 😔

No chyba przez telefon 😂😂😂 Nie no na powaznie nie spieszy im sie... 🙄 Ja juz sie nastawialam zeby isc gdzie indziej, ale moj mi odradza, nie chce zebym sie nigdzie ruszala dopoki sie sytuacja troche nie uspokoi. My mieszkamy w Barcelonie, wiec to drugie najwieksze skupisko 👑 w Hiszpanii.

Hm Wy macie już Dzieci ? Miałaś jedną stratę? Z góry przepraszam jak coś przeoczyłam.

reklama
Do góry