Tak, masz racje zeby poczekac jeszcze, zwlaszcza, ze jeszcze na pewno przybedzie pare dziewczyn, bo jak narazie to mamy terminy od poczatku grudnia do okolo 20, a jeszcze przeciez dojda te co na koniec grudnia beda miec. Ale z tym czekaniem na USG to na mnie poczekacie jeszcze 2 miesiace
reklama
martini87
Fanka BB :)
Witaj wśród przyszłych grudniowych mam fajnie, że w pracy masz takie dobre relacje z szefowąWitam wszystkie przyszłe mamy. Pozwolę sobie do Was dołączyć.
Jestem mamą 3,5 latka. Tydzień temu zrobiłam test ciążowy i pokazaly się dwie kreski. Powiem szczerze, że nie jest to ciąża planowana ale już się oswoiłam i cieszę się, że synek będzie miał rodzenstwo. Sama jestem jedynaczką więc wiem jak to jest.
Okres powinnam dostać początkiem kwietnia, mam zawsze nieregularne cykle i w ogóle nie przywiązywałam uwagi do terminu miesiączki. Dlatego ciężko mi cokolwiek sobie teraz wyliczyć. Jeszcze nie byłam u gin bo w przychodni mi powiedzieli, że to za wcześnie i żebym przyszła około 8-9 tygodnia. Ale pewnie w przyszłym tygodniu wybiorę się prywatnie żeby się upewnić, że wszystko jest ok. W jedną i drugą ciąże zaszłam tak naprawdę 'za pierwszym strzalem' [emoji38]
W pracy już powiedziałam jaka jest sytuacja bo mam taką szefowa, że można się dogadać i dodatkowo jesteśmy na stopie koleżeńskiej także mam gdzie wracać po macierzyńskim. Ale to jeszcze odległa przyszłość.
Miłego dnia życzę wszystkim
Pozdrawiam
młoda1994
[emoji23][emoji23][emoji23] Jak będzie trzeba czekać to poczekamy nawet pół roku[emoji4][emoji4]Tak, masz racje zeby poczekac jeszcze, zwlaszcza, ze jeszcze na pewno przybedzie pare dziewczyn, bo jak narazie to mamy terminy od poczatku grudnia do okolo 20, a jeszcze przeciez dojda te co na koniec grudnia beda miec. Ale z tym czekaniem na USG to na mnie poczekacie jeszcze 2 miesiace [emoji23]
Aga10_2018
M
A jakieś badanie moczu krew. Hormony . Nic tam nie robią ?
Tak, masz racje zeby poczekac jeszcze, zwlaszcza, ze jeszcze na pewno przybedzie pare dziewczyn, bo jak narazie to mamy terminy od poczatku grudnia do okolo 20, a jeszcze przeciez dojda te co na koniec grudnia beda miec. Ale z tym czekaniem na USG to na mnie poczekacie jeszcze 2 miesiace
A jakieś badanie moczu krew. Hormony . Nic tam nie robią ?
L
Lebkuchen_mum
Gość
No wlasnie zaczekajmy jak kazda bedzie miec termin po wizycie bo ja mimo ze dzis 5+3 to ciaza troszke mlodsza moze byc i z aplikacji wychodzi 14.12 ale za tydzien ginekolog powie na kiedy dokladnieSuper pomysł ale może poczekajmy aż każda będzie po usg żeby były tez terminy z usg bo są dziewczyny które mają młodsza ciąże i np tak jak ja nie będę miała terminu z OM bo mam ciąże młodsza o 4tyg
L
Lebkuchen_mum
Gość
No albo i tak mozna zrobicA ja bym już listę zrobila I dopisywala nowe mamy. Termin tez można napisać z ostatniej miesiączki A później dopisywać ten z usg
Aga10_2018
Na pocieszenie
Foliarz.pl - Teorie spiskowe | Władza światowa | NWO
Wszystko na temat teorii spiskowych, globalnej władzy, NWO, masonerii i innych interesujących zagadnień.
wolna-polska.pl
reklama
młoda1994
Właśnie wszystko się może jeszcze zmienić. Mi z OM wychodzi na październik i jest to po prostu nie możliweNo wlasnie zaczekajmy jak kazda bedzie miec termin po wizycie bo ja mimo ze dzis 5+3 to ciaza troszke mlodsza moze byc i z aplikacji wychodzi 14.12 ale za tydzien ginekolog powie na kiedy dokladnie [emoji4]