zeberka363
jestem szalona :-D
Z ciuszkami na wyjście to jeszcze wszystko zależy od pogody,jak nie bedzie mrozu to nie bardzo dawać kombinezon zimowy,tylko lepiej misiowy i kocyk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamina d i k, czopki z paracetamolem i glicerynowe w razie czego, kropelki typu Espumisan i chyba na początek tyle.Hej dziewczyny a kupujecie jakieś leki np. Na kolki, wzdęcia czym uzupełnianie apteczkę
Teraz podobno w ekspresowym tempie się wychodzi ze szpitala, koleżanka rodziła tydzień temu w niedzielę, a w poniedziałek ją wypuścili.To ja muszę jeszcze raz spojrzeć bo chyba za dużo ubranek spakowałam. A z 5 kompletów- body+ półśpiochy, pajace i jeden sweterek, dwie czapki plus jedna zimowa, zimowy, pluszowy kombinezon. Rozmiary 56-62. Duży chyba się nie urodzi bo w 36 tygodniu miał niecałe 2500g ale wolę mieć coś większego też. W ogóle mam bardzo mało rzeczy z 56
Tylko 2 dni? Z chłopakami byłam 5 i 6 dni,bo mieli żółtaczkęMi lekarz z mojego szpitala mówił, że jak wszystko jest ok to trzymają dwa dni. Bardziej jakoś wystraszyłam się tego ulewania i innych atrakcji i chyba dlatego tyle spakowałam. Z drugim będę bardziej świadoma
Zwykle były to 3 dni ale przez wirusa skracają pobytTylko 2 dni? Z chłopakami byłam 5 i 6 dni,bo mieli żółtaczkę