Martini4
Fanka BB :)
To aktualnie w którym tygodniu jesteś?Ja już też po wizycie mój ma 2049g i mówiła, że za 4 tygodnie można już rodzić pobierali Ci wymaz na Gbs?
Tak, pobierał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To aktualnie w którym tygodniu jesteś?Ja już też po wizycie mój ma 2049g i mówiła, że za 4 tygodnie można już rodzić pobierali Ci wymaz na Gbs?
Obecnie leci 34 tydzień a u Ciebie?To aktualnie w którym tygodniu jesteś?
Tak, pobierał
Na kiedy Ty masz termin ?To nie jestem sama. Ja też w domu rodzę
Przy pierwszym też bym się nie odważyła. Ale ze miałam pierwszy poród super to akurat porodu najmniej się bije. Bardziej się boje choćby co będzie że szpitalami więc to też się przyczyniło do tej decyzji.Podziwiam... chyba bym się nie odwazyla rodzic w domu...
Na kiedy Ty masz termin ?
34+2 więc idealnie idziemy razemObecnie leci 34 tydzień a u Ciebie?
Tak, i zdecydowałam że nie - rozmawiałam z lekarzem plus trochę czytałam i póki co uważam to za dość drogą sprawę która nie jest aż tak "warta świeczki"Dziewczyny zastanawiałyście się nad przechowywaniem krwi pępowinowej?
To ja będę pierwsza na 4.1218.12
Czytałam o tym bo sama się zastanawiałam. Ale nie decyduje się ze względu na to, że niestety ilość komórek macierzystych jest zbyt mała aby w większości przypadków leczenie zadziałałoDziewczyny zastanawiałyście się nad przechowywaniem krwi pępowinowej?
To ja będę pierwsza [emoji33] na 4.12