reklama
Ce2793
Fanka BB :)
Też mam wszystko z Loveli. Czytałam super opinie i to, że ma super skład. Narazie ubranka były tylko do przeprania bo nie są brudne więc nie wiem jak będzie sobie radził z plamami.
Starałam się ze wszystkim ruszyć jak najszybciej bo bałam się wcześniactwa. A przed 5tym miesiącem bałam się kolejnego poronienia więc wolałam wtedy nic nie robić i nie cieszyć się za wcześnie.
Oczywiście nie obyło się bez przygód i nie wszystko może iść gładko. Zamówiłam drzwi wewnętrzne na jedno piętro. Pan majster przyszedł mi je pomierzyć i zapytałam czy wszystkie są lewe. Potwierdził. Przyszły drzwi i okazało się, że pan się pomylił i powinny być prawe . Oczywiście tamtych oddać nie mogę bo zamówienie niestandardowe (2 zawiasy). Zamówiłam kolejne i przyszły w tamtym tygodniu. Tym razem sklep się pomylił i wysłał mi omyłkowo ponownie lewe . Tym razem chociaż te mogę zwrócić. Czekam więc już na 3 dostawę i kolekcjonuje sobie przy okazji drzwi. I tak bujam się z tym od lipca . Miałabym serio dość spokojną ciążę gdyby nie ten stres przez drzwi...
Starałam się ze wszystkim ruszyć jak najszybciej bo bałam się wcześniactwa. A przed 5tym miesiącem bałam się kolejnego poronienia więc wolałam wtedy nic nie robić i nie cieszyć się za wcześnie.
Oczywiście nie obyło się bez przygód i nie wszystko może iść gładko. Zamówiłam drzwi wewnętrzne na jedno piętro. Pan majster przyszedł mi je pomierzyć i zapytałam czy wszystkie są lewe. Potwierdził. Przyszły drzwi i okazało się, że pan się pomylił i powinny być prawe . Oczywiście tamtych oddać nie mogę bo zamówienie niestandardowe (2 zawiasy). Zamówiłam kolejne i przyszły w tamtym tygodniu. Tym razem sklep się pomylił i wysłał mi omyłkowo ponownie lewe . Tym razem chociaż te mogę zwrócić. Czekam więc już na 3 dostawę i kolekcjonuje sobie przy okazji drzwi. I tak bujam się z tym od lipca . Miałabym serio dość spokojną ciążę gdyby nie ten stres przez drzwi...
Madzialena8787
Super fajna waga dużo urosl od ostatniej wizyty?Ja już po wizycie młody 2500g i ułożony główką w dół więc wszystko na dobrej drodze termin na 27.11
zeberka363
jestem szalona :-D
Ooo miałam to samo z drzwiami , miały być prawe a przyszły lewe...remont też od lipca sie ciągnieTeż mam wszystko z Loveli. Czytałam super opinie i to, że ma super skład. Narazie ubranka były tylko do przeprania bo nie są brudne więc nie wiem jak będzie sobie radził z plamami.
Ce2793
A możesz je zwrócić? Możemy założyć sklep z drzwiamiOoo miałam to samo z drzwiami , miały być prawe a przyszły lewe...remont też od lipca sie ciągnie
Nie wiem. Mam ambitny plan, że po porodzie jak dojdę do siebie i już mąż będzie ze mną to chcemy szukać działki. Narazie musiałam zawiesić szukanie bo sama wszystkiego nie ogarnę. Mam nadzieję, że dam radę
Martini4
Ostatnie mierzenie miałam we 18 września i wtedy był 1400g więc kilogram w miesiącSuper fajna waga dużo urosl od ostatniej wizyty?
Ce2793
Aż ciężko sobie wyobrazić, że tak szybko rosnąOstatnie mierzenie miałam we 18 września i wtedy był 1400g więc kilogram w miesiąc
zeberka363
jestem szalona :-D
Nie mogę zwrócić,bo majster je podszlifował bo były za długie , jedne zamówiliśmy całkiem nowe z ościeżnica, a reszta otwiera sie w drugą stronęA możesz je zwrócić? Możemy założyć sklep z drzwiami
Nie wiem. Mam ambitny plan, że po porodzie jak dojdę do siebie i już mąż będzie ze mną to chcemy szukać działki. Narazie musiałam zawiesić szukanie bo sama wszystkiego nie ogarnę. Mam nadzieję, że dam radę
Ja już też po wizycie mój ma 2049g i mówiła, że za 4 tygodnie można już rodzić pobierali Ci wymaz na Gbs?Ja już po wizycie młody 2500g i ułożony główką w dół więc wszystko na dobrej drodze termin na 27.11
reklama
Ayla1414
To nie jestem sama. Ja też w domu rodzę
Muszę się pochwalić dobrą nowiną. Mąż się zgodził na poród domowy. Jestem taaaaka szczęśliwa [emoji7]