reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Też mam wszystko z Loveli. Czytałam super opinie i to, że ma super skład. Narazie ubranka były tylko do przeprania bo nie są brudne więc nie wiem jak będzie sobie radził z plamami.

Starałam się ze wszystkim ruszyć jak najszybciej bo bałam się wcześniactwa. A przed 5tym miesiącem bałam się kolejnego poronienia więc wolałam wtedy nic nie robić i nie cieszyć się za wcześnie.

Oczywiście nie obyło się bez przygód i nie wszystko może iść gładko. Zamówiłam drzwi wewnętrzne na jedno piętro. Pan majster przyszedł mi je pomierzyć i zapytałam czy wszystkie są lewe. Potwierdził. Przyszły drzwi i okazało się, że pan się pomylił i powinny być prawe 🙄. Oczywiście tamtych oddać nie mogę bo zamówienie niestandardowe (2 zawiasy). Zamówiłam kolejne i przyszły w tamtym tygodniu. Tym razem sklep się pomylił i wysłał mi omyłkowo ponownie lewe 😑😑😑. Tym razem chociaż te mogę zwrócić. Czekam więc już na 3 dostawę i kolekcjonuje sobie przy okazji drzwi. I tak bujam się z tym od lipca 🤬. Miałabym serio dość spokojną ciążę gdyby nie ten stres przez drzwi...

Też mam wszystko z Loveli. Czytałam super opinie i to, że ma super skład. Narazie ubranka były tylko do przeprania bo nie są brudne więc nie wiem jak będzie sobie radził z plamami.

Starałam się ze wszystkim ruszyć jak najszybciej bo bałam się wcześniactwa. A przed 5tym miesiącem bałam się kolejnego poronienia więc wolałam wtedy nic nie robić i nie cieszyć się za wcześnie.

Oczywiście nie obyło się bez przygód i nie wszystko może iść gładko. Zamówiłam drzwi wewnętrzne na jedno piętro. Pan majster przyszedł mi je pomierzyć i zapytałam czy wszystkie są lewe. Potwierdził. Przyszły drzwi i okazało się, że pan się pomylił i powinny być prawe 🙄. Oczywiście tamtych oddać nie mogę bo zamówienie niestandardowe (2 zawiasy). Zamówiłam kolejne i przyszły w tamtym tygodniu. Tym razem sklep się pomylił i wysłał mi omyłkowo ponownie lewe 😑😑😑. Tym razem chociaż te mogę zwrócić. Czekam więc już na 3 dostawę i kolekcjonuje sobie przy okazji drzwi. I tak bujam się z tym od lipca 🤬. Miałabym serio dość spokojną ciążę gdyby nie ten stres przez drzwi...
Ooo miałam to samo z drzwiami 😂, miały być prawe a przyszły lewe...remont też od lipca sie ciągnie 🤦

Ooo miałam to samo z drzwiami 😂, miały być prawe a przyszły lewe...remont też od lipca sie ciągnie 🤦
A możesz je zwrócić? Możemy założyć sklep z drzwiami 😂😂😂

Nie wiem. Mam ambitny plan, że po porodzie jak dojdę do siebie i już mąż będzie ze mną to chcemy szukać działki. Narazie musiałam zawiesić szukanie bo sama wszystkiego nie ogarnę. Mam nadzieję, że dam radę ✊

A możesz je zwrócić? Możemy założyć sklep z drzwiami 😂😂😂

Nie wiem. Mam ambitny plan, że po porodzie jak dojdę do siebie i już mąż będzie ze mną to chcemy szukać działki. Narazie musiałam zawiesić szukanie bo sama wszystkiego nie ogarnę. Mam nadzieję, że dam radę ✊
Nie mogę zwrócić,bo majster je podszlifował bo były za długie 😅, jedne zamówiliśmy całkiem nowe z ościeżnica, a reszta otwiera sie w drugą stronę 🤦😂

reklama
Do góry