reklama
Madzialena8787
Fanka BB :)
Tak ciśnienie mam ok...A ciśnienie masz ok?
Madzialena8787
O biodra w nocy to mnie też bola...Ja robię dużo ale po każdej czynności potrzebuję przerwy jak babcia.
Mnie w nocy budzi ból bioder. W dzień jest ok
MalyGosc
Szukam właśnie historii o szczęśliwym zakończeniu, bo jak czytam w internecie..... włos jeży się na głowieJa całe szczęście nie ale kuzynka miała. Wywoływany poród w 37 tygodniu a dziecko całe i zdrowe. W ogóle poród miala dość przyjemny jak na poród
Ale dziękuje za tak pozytywna informacje
ElaStyczna
Zazdroszcze naprawde. Jestem jeszcze przed praniem wszystkiego i nie wiem jak sie zabrac a im pozniej tym gorzej..Ja robię dużo ale po każdej czynności potrzebuję przerwy jak babcia.
Mnie w nocy budzi ból bioder. W dzień jest ok
zeberka363
jestem szalona :-D
Też jeszcze nie ruszyłam...nawet proszek nie kupiony...ale chyba wezme LoveleZazdroszcze naprawde. Jestem jeszcze przed praniem wszystkiego i nie wiem jak sie zabrac a im pozniej tym gorzej..
Klaudyna91
Muszę się pochwalić dobrą nowiną. Mąż się zgodził na poród domowy. Jestem taaaaka szczęśliwa
ElaStyczna
Ja tez czekam az przyjdzie! Zamowiony w sobote ale jeszcze nie przyszedl. Do tego plyn do plukanka tez kupilam z Loveli bo byl na promocji w SuperpharmTeż jeszcze nie ruszyłam...nawet proszek nie kupiony...ale chyba wezme Lovele
Madzialena8787
Podziwiam... chyba bym się nie odwazyla rodzic w domu...Muszę się pochwalić dobrą nowiną. Mąż się zgodził na poród domowy. Jestem taaaaka szczęśliwa
reklama
Madzialena8787
Ja mam już ciuszki wyprane jeszcze tylko pościel została do wyprania... No i potem prasowanie tego wszystkiego... też użyłam LoveliTeż jeszcze nie ruszyłam...nawet proszek nie kupiony...ale chyba wezme Lovele