reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dzis co od rana mam mdlosci, totalnie odzucilo mnie od slodkiego i mam ogromna ochote na makrele i swiezy chlebek z maselkiem...pokroic bym sie za to dała 😂 szkoda tylko ze u mnie kupic gdzies makrele to zadkosc. Zobaczylam dzis na youtube jak babka je makrele z nutella i bita smietana i tak sobie pomyslalam kurde to musi byc naprawde dobre polaczenie 🤣🤣🤣

reklama
Ja właśnie mam nerwicę więc będę wam tak tutaj czasem wpadala w panikę za co z góry przepraszam 😂
Piernik mam nadzieję że wszystko jest ok . Ty dzisiaj wizyta prawda ? Dobrze pamiętam?
Nerwica nasza "przyjaciolka" w ciazy najbardziej "potrzebna". Tak wizyta o 11.15 i juz tu wychodze z siebie 🤣🤣🤣 od 6 nie spie. Wczoraj zasnac nie moglam. Denerwuje sie bo sie niecierpliwie no paranoja 😅😅😅

Nerwica nasza "przyjaciolka" w ciazy najbardziej "potrzebna". Tak wizyta o 11.15 i juz tu wychodze z siebie 🤣🤣🤣 od 6 nie spie. Wczoraj zasnac nie moglam. Denerwuje sie bo sie niecierpliwie no paranoja 😅😅😅
Oj tak ! Jak ja znam to uczucie, wiedząc że dzisiaj idę na bete tylko się budziłem co 10 minut patrząc na zegarek czy już mogę iść 😂

No proszę, a myślałam, że kolejne to już z górki ;) to będziemy się tutaj wzajemnie uspokajać. Ja zaraz jadę na badania krwi, mam nadzieję, że nie zwymiotuję na pielęgniarkę po tych 12 h bez jedzenia xD
Ja też dzisiaj robiłam badania Bałam się jak to będzie w związku z wirusem ale czułam się raczej spokojnie. A w ogóle to zapłaciłam 800zl i byłam w szoku 🙄

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się przyznam, ze mialam wczoraj wieczorem mega kryzys. 😔Ciągle sie źle czuje i nic nie mogę zrobić bo przejście kanapa-kuchnia to juz jestem cala zlana potem. Nie sadzilam, że to będzie az takie ciężkie. Nie wiem jak to bedzie przez najblizszy miesiąc bo ja juz wysiadam z tymi mdłościami od rana do wieczora.. 😔

Do góry