L
Lebkuchen_mum
Gość
Sa tez konsultacje online. Ja na taka sie zapisalam do psychoterapeuty. Za mna 2 konsultacje i bardzo polecam leczylam sie u psychologow i psychiatrow na nfz jak jeszcze w pl mieszkalam ale nie ma porownania do tego co teraz. Uwierz mi lepiej zaczac dzialac juz niz to zostawic mowi to doswiadczona posiadaczka nerwicy lękowej i wyleczonej depresji. Zostawiony problem bedzie sie poglebialTak, pisałam- neurolog mnie wysylala do psychiatry, bo podejrzewala początki nerwicy, ale nie poszlam koniec końców i żałuję bo sie to tylko nasila. Mam ataki paniki podczas jazdy samochodem po autostradzie i podczas chodzenia po dużych powierzchniach (to tak w skrocie). Czuje sie jak bym zaraz miala zemdlec lub stracić grunt pod nogami, a w samochodzie oblewa mnie zimny pot i musze zjeżdżać wtedy najblizszym zjazdem na drogi poboczne... Na szczescie teraz nie wykonuje ani jednej ani drugiej czynności, ale ostatnio pojawil mi sie lęk przy zasypianiu - kolatanie serca, zimno i uczucie ze mi sie klatka piersiowa zapada zaraz przy pierwszej fazie zasypiania. Jak te objawy się mocno nasila to będę musiala się umówić na konsultację, o którą teraz podobno mega trudno.