reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Jutro wizyta zobacze bobo nasze nie moge sie doczekac ❤❤❤❤
Czy wszyatkie juz z was znacie plec swojej pociechy na 100%

Znam na 90% 😁 Ale jak już pisałam, mój lekarz akurat jest najlepszym specjalistą u nas, jeśli chodzi o prenatalne - ma bardzo dobry sprzęt i nie spotkałam osoby, której nie sprawdziłaby się u niego płeć z prenatalnych :) Więc po cichu liczę, że już nic się nie zmieni ❤️

Witam wszystkich z rana. :)
Ja już po porannych mdlosciach [emoji2960][emoji23]
Jest to mój pierwszy post na grupie ale od jakiegoś czasu obserwuje forum. Zawsze fajnie zobaczyć jak to wygląda z innych stron, lub czegoś nowego się dowiedzieć (zwłaszcza u Pierwiastek ) [emoji16] u mnie termin z miesiączki na 9.12 a z USG na 15.12 więc zobaczymy [emoji16][emoji3590]
Co do płci to jestem już po prenatalnych i dwie wizyty u mojej Pani doktor potwierdzone kilka razy że chłopak [emoji16][emoji480][emoji64] pozdrawiam Was wszystkie, trzymam za was kciuki i życzę zdrowia [emoji3590][emoji3590]
Gratulacje [emoji3590] życzę bezproblemowej ciąży [emoji2]

Cześć dziewczyny [emoji846]
Mam troszkę do nadrobienia.

Chciałam Wam życzyć miłego czwartku [emoji846]
I przyznam się, że nie wytrzymaliśmy z mężem i się kochaliśmy jak wrócił z nocki. Nie macie pojęcia jak tego potrzebowałam [emoji3590]
A teraz leżę i się wsłuchuję w ciało czy wszystko jest ok.
Liczę na to, że we wtorek moja gin zdejmie ten zakaz. W końcu dzisiaj weszłam w 2 trymestr [emoji3059]

Witam wszystkich z rana. :)
Ja już po porannych mdlosciach 🤭😂
Jest to mój pierwszy post na grupie ale od jakiegoś czasu obserwuje forum. Zawsze fajnie zobaczyć jak to wygląda z innych stron, lub czegoś nowego się dowiedzieć (zwłaszcza u Pierwiastek ) 😁 u mnie termin z miesiączki na 9.12 a z USG na 15.12 więc zobaczymy 😁❤️
Co do płci to jestem już po prenatalnych i dwie wizyty u mojej Pani doktor potwierdzone kilka razy że chłopak 😁🍼👶 pozdrawiam Was wszystkie, trzymam za was kciuki i życzę zdrowia ❤️❤️
Gratulacje 😊Witamy w naszym gronie 😊

I przyznam się, że nie wytrzymaliśmy z mężem i się kochaliśmy jak wrócił z nocki. Nie macie pojęcia jak tego potrzebowałam [emoji3590]
Liczę na to, że we wtorek moja gin zdejmie ten zakaz. W końcu dzisiaj weszłam w 2 trymestr [emoji3059]
Hehe ja też już tak czekam i czekam 😁na wizycie też muszę zapytać czy dostaniemy zielone światło 😁

Dziewczyny a co jeśli chodzi wagę ?
Jestem w 18 tyg i przytyłam dopiero 1 kg ..
Ginekolog powiedział że do następnej wizyty chce widzieć przynajmniej 2 kg na plusie ale coś nie przybieram... Zwłaszcza że apetyt mam wilczy.
To moja pierwsza ciąża więc brak mi doświadczenia więc przepraszam za głupie pytanie 😅

Dziewczyny a co jeśli chodzi wagę ?
Jestem w 18 tyg i przytyłam dopiero 1 kg ..
Ginekolog powiedział że do następnej wizyty chce widzieć przynajmniej 2 kg na plusie ale coś nie przybieram... Zwłaszcza że apetyt mam wilczy.
To moja pierwsza ciąża więc brak mi doświadczenia więc przepraszam za głupie pytanie 😅

Spokojnie, tutaj większość z nas tak ma, część nawet wciąż na minusie 🙈 Ja to zganiam na szybszy metabolizm ;) Obstawiam, że bujniemy się w okolicach 20 Tc 😁 To zależy też, jaką miałaś wagę przed - pewnie chudzinka, skoro lekarz kazał przybrać?

reklama

Ja mam wizytę w środę, ale nie wiem czy wytrzymamy do tego czasu 🙈 Z jednej strony jest obawa, skoro lekarz zabronił, a z drugiej kurczę jednak każdy ma potrzeby :( Mnie to pomaga bardzo na moje humory, wszystkim lepiej by się żyło, gdybyśmy mogli normalnie działać 😁🙈

Do góry