Super U mnie też widać tylko że ja jestem grubsza I mój bardziej przypomina brzuszek spożywczy ale mam 2 tyg mniej Zobaczę co będzie za 2 tygodnieCudo ja mam wiekszy i 2kg na plusie
reklama
Popieram, mój w domu bardzo rzadko gotuje bo mówi że nie chce się czuć w domu jak w pracy więc ostatnio jak miał wolne a ja byłam w pracy często gościły tosty, kebaby i pizza... Mi na szczęście raczej nie wtrąca się w gary l, wszystko co zrobię je ze smakiem nawet ziemniaki z jajkiem, kalafiorem i fasolka jest tylko jeden warunek nigdy nie możemy jednocześnie stać w kuchni i gotować, albo ja gotuję albo on inaczej jest wojnaZle w domu i tak ja gotuje, on raz na miesiac albo zadziej bo ma dosc gotowania po pracy ciagle mi wtyka nos w gotowanie, to robie zle tamto robie zle ale zje i tak ze smakiem wszystko ostatnio nawet mi powiedzial ktorymi nozami moge kroic cytryne a ktorumi nie bo się tępią jak zamieszałam nozem we wrzątku ziemniaki to myslalam ze umrze takze zle i jeszcze raz zle
W moim miasteczku na tą chwilę nie ma szkoły rodzenia- koronawirus. Może coś się zmieni po wakacjach. A nie uśmiecha mi się dojeżdżać na zajęcia ponad 50 km więc chyba sobie odpuszczę Lepiej pooglądać kursy online choć wiadomo że to nie jest to samoA kiedy do szkoły rodzenia planujecie się zapisać?
L
Lebkuchen_mum
Gość
To tak u nqs tez wtedy wojna no ale sam uwielbia sięw trącac jak ja gotuje przy nim doslownie nawet cebule zle krojePopieram, mój w domu bardzo rzadko gotuje bo mówi że nie chce się czuć w domu jak w pracy więc ostatnio jak miał wolne a ja byłam w pracy często gościły tosty, kebaby i pizza... Mi na szczęście raczej nie wtrąca się w gary l, wszystko co zrobię je ze smakiem nawet ziemniaki z jajkiem, kalafiorem i fasolka jest tylko jeden warunek nigdy nie możemy jednocześnie stać w kuchni i gotować, albo ja gotuję albo on inaczej jest wojna
Miałam na początku ciąży straszne wzdęcia, po 4 dni potrafiłam nie pójść się załatwić, bardzo bolało chwilami jak na jakąś grype jelitowa, jak bym miała dostać strasznej biegunki z tym że nic nie szłoNo mi też pomogła ale jeszcze mnie trzyma trochę. Wolę się zaopatrzyć już awaryjnie w jakieś tabletki bo nie wiem kiedy i gdzie mnie dopadnie. Kurcze a u was też to przebiega aż tak boleśnie?
Taaaa a próbowałaś przy nim kiedyś przeciąć coś na szybko bez deski? Ile ja się nasłuchałam że niszczę nóż i będzie tepyTo tak u nqs tez wtedy wojna no ale sam uwielbia sięw trącac jak ja gotuje przy nim doslownie nawet cebule zle kroje
Ja nie znam wcale, lekarz nawet nie zajrzał, chyba muszę poczekać do 22 tc jak będę mieć połówkoweJutro wizyta zobacze bobo nasze nie moge sie doczekac
Czy wszyatkie juz z was znacie plec swojej pociechy na 100%
L
Lebkuchen_mum
Gość
Staram sie "jego" kucharskich nozy nawet nie dotykac i biore jakies stare tępe bo az strach dotykac tych nozy...ostre jak nie wiem co, raz cos cielam i sobie caly opuszek kciuka odkroilam wyłam z bólu a krew to sie zatrzymac nie dalo dlugi czas. Az dzwonilam do mamy czy do szpitala nie jechac leżalam na ziemi i wyłam jak dziecko albo raczej darlam sie jak zwierzeTaaaa a próbowałaś przy nim kiedyś przeciąć coś na szybko bez deski? Ile ja się nasłuchałam że niszczę nóż i będzie tepy
O rany! Mąż też kiedyś sobie tak ściął boli mnie już na samą myśl. Ja na szczęście tylko skroilam sobie paznokcia tak elegancko od połowyStaram sie "jego" kucharskich nozy nawet nie dotykac i biore jakies stare tępe bo az strach dotykac tych nozy...ostre jak nie wiem co, raz cos cielam i sobie caly opuszek kciuka odkroilam wyłam z bólu a krew to sie zatrzymac nie dalo dlugi czas. Az dzwonilam do mamy czy do szpitala nie jechac leżalam na ziemi i wyłam jak dziecko albo raczej darlam sie jak zwierze
reklama
Sabina17
Fanka BB :)
Ojej no to czekamyJa nie znam wcale, lekarz nawet nie zajrzał, chyba muszę poczekać do 22 tc jak będę mieć połówkowe