reklama
N
nakuga
Gość
Witam jestem załamana usg prenatalne wszystko wporządku a pappa przyszła wczoraj i tristomiia 21 1:149 a skorygowane byłon1:1768.Wiem tyle że aminopunkcji i dodatkowych nie będe robic wizyta u mojej gin w przyszła środe
niemandin
Fanka BB :)
Witam jestem załamana usg prenatalne wszystko wporządku a pappa przyszła wczoraj i tristomiia 21 1:149 a skorygowane byłon1:1768.Wiem tyle że aminopunkcji i dodatkowych nie będe robic wizyta u mojej gin w przyszła środe
Hmmm ale to chyba to skorygowane jest brane pod uwagę?
Też nie znam a wizyta dopiero 13 lipca ale moze już poda płeć a ja nie będziemy czekać na połówkowe w sierpniuJa nie znam , może dopiero 8 lipca uda się podejrzeć .
Angelika22
Patrycjaaa97 wiadomo już kto siedzi w brzuszku ??
N
nakuga
Gość
Skorygowane było po usg z pappy jest 1:149Hmmm ale to chyba to skorygowane jest brane pod uwagę?
Martini4
Też jeszcze nie znam czekam na połówkowe 22 lipcaTeż nie znam a wizyta dopiero 13 lipca ale moze już poda płeć a ja nie będziemy czekać na połówkowe w sierpniu
Rumiankowa
Ja pewnie dopiero na połówkowych 3 sierpnia się dowiem.Też jeszcze nie znam czekam na połówkowe 22 lipca
Ale w sumie od kiedy się na prenatalnych uspokoiłam to na razie jest mi absolutnie wszystko jedno, czekam spokojnie
Rumiankowa
A nie masz też wizyty z genetykiem? Podobno jak jest ryzyko większe niż 1:300 to przysługuje takie spotkanie żeby omówić wszystko.Skorygowane było po usg z pappy jest 1:149
reklama
Sabina17
My po wizycie pani doktor stawia na corke z nia wszustko ok
A mi wyszlo hcv jest aktywne miesiac w vzesniej ujemny byl jestem w szoku skad ja to mam
A mi wyszlo hcv jest aktywne miesiac w vzesniej ujemny byl jestem w szoku skad ja to mam