Ja planuje jakoś w październiku chodzić wiec pewnie po wakacjach będę dzwonićA kiedy do szkoły rodzenia planujecie się zapisać?
reklama
Sabina17
Fanka BB :)
Ja usypiam roznie ale tez sie budze na siku kilka razy w nocy a potem usnac masakraUsypiasz o 22 ale w nocy wstajesz czy nie. Ja tez usypiam o 22 ale w nocy 2 a nieraz i 3 razy muszę iść siusiu i pozniej problem z zaśnięciem.
Nocusia89:)
Ja to rzadko kiedy przesypiam całą noc budzę się bardzo często i potem ciężko mi zasnąć ale ja mam od kilku lat problemy ze snem więc się już przyzwyczailam
Sabina17
Ja nie w sumie nie bylam z zadnym dzieckiem w ciazy a to moja 3 ciazaA kiedy do szkoły rodzenia planujecie się zapisać?
Syn urodzony kleszczowo (dluga nie mila historia)
Corka urodzona naturalnie i teraz tez planume urodzic naturalnie
A szkola rodzenia raczej mi nie potrzebna tego sie nie zaoimina
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mi tez pomaga. Na poczatku ciazy mialam takie wzdecia ze brzuch to mi az rozrywało. Herbatka koperkowa pomagala i lezenie na brzuchuMi herbatka koperkowa pomaga tez juz dzis piłam
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mnie tez co wizyte mierzy i wazy. Teraz bylam na wizycie 2 tyg pod rząd i tez mierzyl i wazyl wizyte mam w piatek na 9 i na 101%tez zmierzy cisnienie i zwazyMi mierzą ciśnienie za każdym razem. Sama sobie też mierze bo czasami tętno mam właśnie za wysokie
Sabina17
Jutro wizyta zobacze bobo nasze nie moge sie doczekac
Czy wszyatkie juz z was znacie plec swojej pociechy na 100%
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja rowniez budze sie kilka razy w nocy. Nie wiem czy w zyciu przespalam choc 1 noc bez pobudek...no chyba ze na dobrych nasennych to raz spalam prawie cale 24hJa to rzadko kiedy przesypiam całą noc budzę się bardzo często i potem ciężko mi zasnąć ale ja mam od kilku lat problemy ze snem więc się już przyzwyczailam
L
Lebkuchen_mum
Gość
U nas prawdopodobnie córcia, nawet mi pokazywal ze nic nie ma miedzy nozkami w piatek ma patrzyc i potwierdzac przypuszczenia bo juz narzady beda dobrze uksztaltowane...o ile sie mala pokaze licze ze nic jej nie wyrosloJutro wizyta zobacze bobo nasze nie moge sie doczekac ❤❤❤❤
reklama
Sabina17
U mnie tez mierzy cisnienie ale ja sie waze w domku i jej mowie ile mam i ona wpisuje ponad 3 tygodzie temu mialam 74,8 teraz mam 75,8Mnie tez co wizyte mierzy i wazy. Teraz bylam na wizycie 2 tyg pod rząd i tez mierzyl i wazyl wizyte mam w piatek na 9 i na 101%tez zmierzy cisnienie i zwazy