reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Jutro kupuje koniecznie 😁

Eapumisan można doraźnie, piłam też herbatę z kopru, ale potem się naczytałam, że wcale nie jest taki zdrowy i trochę się wystraszyłam 🙈 U mnie tak naprawdę pomogła zmiana diety - pierwsze tygodnie ciąży byłam jak odkurzacz jadłam wszystko i w każdych ilościach 😬 Na szczęście mi przeszło, wróciłam do ciemnego pieczywa, makaronu i ryżu, jem normalnie, nie przejadam się, dużo warzyw i owoców i po wzdeciach ani śladu :)

reklama
Eapumisan można doraźnie, piłam też herbatę z kopru, ale potem się naczytałam, że wcale nie jest taki zdrowy i trochę się wystraszyłam 🙈 U mnie tak naprawdę pomogła zmiana diety - pierwsze tygodnie ciąży byłam jak odkurzacz jadłam wszystko i w każdych ilościach 😬 Na szczęście mi przeszło, wróciłam do ciemnego pieczywa, makaronu i ryżu, jem normalnie, nie przejadam się, dużo warzyw i owoców i po wzdeciach ani śladu :)
No kurcze ja niby też się nie przejadam i staram się jeść zdrowo

O, zobaczę co to za laska! Ja próbuję jakieś pilatesy i jogi dla ciężarnych ale mało to wciągające 😴
Bieżnia też brzmi spoko (zwłaszcza przed wypadem w góry @Rumiankowa ), chociaż tętno to mi skacze +milion już jak wchodzę na czwarte bez windy do domu ;)
Ja miałam plan chodzić na jakieś zajęcia dla kobiet w ciąży ale zastanawiam się ze względu na koronawirusa

reklama
Witam wszystkich.
Wczoraj miałam wizytę, dziś zaczęłam 17tc . Dziecko ma 10,5cm serduszko biło 145/min iiiii poznałam płeć, bedzie dziewczynka. Córka bardzo się cieszy bo chciała małą siostrzyczkę, mąż też się cieszy i najważniejsze że jest zdrowe.
Jednak ja liczyłam na syna, cały wczorajszy dzień aż do dziś byłam lekko zasmucona, załamana. Mam rocznego chrześniaka i kiedy planowaliśmy dziecko to ja nastawiłam się na chłopca. Mam nadzieję że zaakceptuje że będzie to dziewczynka, czy któraś z was miała lub ma takie odczucia?😐 nke wiem co myśleć czy to hormony? 🙈😐
To normalne ja się nastawialam na dziewczynkę a prawdopodobnie będzie chłopiec, lekkie rozczarowanie było bo byłam nastawionym na dziewczynkę 😊 ale teraz już mi przeszło może następnym razem się uda 😁

Do góry