Oczekujaca123
Fanka BB :)
Przyszłe mamusie, mam na sprzedaż monitory oddechu babysense5. Cena 150zl za szt. Przy zakupie dwóch cena do negocjacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej nie brać do serca Arady swojej opuszczam jednym uchem a wypuszcza drugim a jak na cos należą to przytakne a potem I tak zrobię po swojemuLedwo do domu wlazła to juz milion pretensji o wszystko...taki byl spokoj bez niej problem nawet ze pralka sie przesunela jak wirowało....jakby to w ogole nasza wina byla masakra...mam nadzieje ze da mi w piatek lekarz te leki na uspokojenie bo bez nich jestem jak tykająca bomba
Usypiasz o 22 ale w nocy wstajesz czy nie. Ja tez usypiam o 22 ale w nocy 2 a nieraz i 3 razy muszę iść siusiu i pozniej problem z zaśnięciem.to predyspozycje na mamę masz idealne Ja z kolei odkąd jestem w ciąży to usypiam momentalnie o 22, a drzemki w ciągu dnia tez się zdążają
Mi lekarz tez cisnienia nie mierzy ani mnie nie wazy. Kazal mi w domu raz na tydzien sobie mierzyc.Mi mierzą ciśnienie za każdym razem. Sama sobie też mierze bo czasami tętno mam właśnie za wysokie
O kurczę trzymaj sięMój mąż w niedzielę schodził w nocy po schodach i nie włączył światła, teraz leży z krwiakiem w szpitalu więc nigdy nie wiemy co i gdzie na nas czeka...
Mój mąż w niedzielę schodził w nocy po schodach i nie włączył światła, teraz leży z krwiakiem w szpitalu więc nigdy nie wiemy co i gdzie na nas czeka...
Ja bede cwiczyc z youtube z moniką kołakowską. Cwiczylam z nią przed ciąża i efekty są nieziemskie jak na cwiczenia w domu