Cześć ja juz po wizycie wszystko dobrze i wyglada na to ze dzwiucha(na 80 %) rosnie zdrowo termin im 25 grudzień A z usg 20 więc może przed swietami bedzie juz na świecie seducho wali tak jak trzeba 8.2 cm szczęścia łożysko z przodu wiec ruchy poczuje nie wczesniej niz w 20 tyg co do wagi hmmm tu jest problem bo już na plusie 5- 6 kg (ale to też wina rzucenia papierochow w momencie testu poszly w kont jedzenia wiecej nie jem ale przemiana materii calkiem siadla ) a naprawde prawie zero slodyczy patrze na ile i co jem ale kij w oko od stycznia sie tym bede martwic ) wkoncu założył mi kartę ciąży do szpitala dal skierowanie na polowkowe pewno koniec lipca wiec kamień z serca i jestem taka szczęśliwa. Ostatnio mala szalała przez całe usg to dzis spala nie chciał sie obudzić śpioch po tacie A wstydliwe po mamie
reklama
6 kg na minusie jak narazie...
karpatka87
Fanka BB :)
Schudłam 1.5 kg, ale to pewnie przez dietę cukrzycowąDziewczyny ile przytyłyacie od początku ciąży?Ja przed ważyłam 47 Teraz jestem w 14+5 i ważę 50.
martini6
Super ! GratulacjeCześć ja juz po wizycie wszystko dobrze i wyglada na to ze dzwiucha(na 80 %) rosnie zdrowo termin im 25 grudzień A z usg 20 więc może przed swietami bedzie juz na świecie seducho wali tak jak trzeba 8.2 cm szczęścia łożysko z przodu wiec ruchy poczuje nie wczesniej niz w 20 tyg co do wagi hmmm tu jest problem bo już na plusie 5- 6 kg (ale to też wina rzucenia papierochow w momencie testu poszly w kont jedzenia wiecej nie jem ale przemiana materii calkiem siadla ) a naprawde prawie zero slodyczy patrze na ile i co jem ale kij w oko od stycznia sie tym bede martwic ) wkoncu założył mi kartę ciąży do szpitala dal skierowanie na polowkowe pewno koniec lipca wiec kamień z serca i jestem taka szczęśliwa. Ostatnio mala szalała przez całe usg to dzis spala nie chciał sie obudzić śpioch po tacie A wstydliwe po mamie
Tymon'sMom
Hahahhhh pierwszy sen się liczyHey kobietki życzę udanych wizyt i koniecznie prosimy o relacje
Ja już tez nie wiem co na te śniadania wymyślać
Ostatnio pisałam, ze śniła mi się córcia a dziś ze urodziłam i woziłam w wózku dzidzie i ktoś się mnie pyta czy chłopczyk czy dziewczynka a ja w szoku, ze w sumie nie wiem i zobaczyłam a tam siusior hahhaa no i cóż teraz znów szanse 50% na 50% ahhh te sny hehe
Ja z 49 na 52, jestem non stop głodna i przestało mnie mdlić po słodkim,więc teraz będzie szło coraz szybciej w góręDziewczyny ile przytyłyacie od początku ciąży?Ja przed ważyłam 47 Teraz jestem w 14+5 i ważę 50.
Oooo jak super widzisz,wszystko dobrze,złe przeczucia się nie sprawdziłyCześć ja juz po wizycie wszystko dobrze i wyglada na to ze dzwiucha(na 80 %) rosnie zdrowo termin im 25 grudzień A z usg 20 więc może przed swietami bedzie juz na świecie seducho wali tak jak trzeba 8.2 cm szczęścia łożysko z przodu wiec ruchy poczuje nie wczesniej niz w 20 tyg co do wagi hmmm tu jest problem bo już na plusie 5- 6 kg (ale to też wina rzucenia papierochow w momencie testu poszly w kont jedzenia wiecej nie jem ale przemiana materii calkiem siadla ) a naprawde prawie zero slodyczy patrze na ile i co jem ale kij w oko od stycznia sie tym bede martwic ) wkoncu założył mi kartę ciąży do szpitala dal skierowanie na polowkowe pewno koniec lipca wiec kamień z serca i jestem taka szczęśliwa. Ostatnio mala szalała przez całe usg to dzis spala nie chciał sie obudzić śpioch po tacie A wstydliwe po mamie
Gratulacje córeczki☺ który masz teraz tydzień?
Ja też tak już ze 3 razy miałam ( ogromny ból)teraz jak leżę i kicham to od razu zginam nogi do brzucha a jak stoję to sie schylam.Leżałam na brzuchu właśnie i kichłam straszny ból na dole po prawo aż zawylam z bólu
W poprzedniej ciąży tez tak miałam, to więzadła się strasznie napinają i stąd ten ból.
@martini31 kciuki
Animowana
Ja mam dziś na 16:20Ja po zastrzyku.. glowa nadal boli więc spróbuje usnąć.
Za wizytujace kciuki o której macie wizyty ?
Patrycjaaa97
Dziewczyny, mam ciśnienie 110/67 i puls różnie. 82/84/87, a nawet 91 miałam. Nie wiem czy się martwić tym pulsem...
reklama
Ja miałam taki normalnie przed ciąża. Podobno taki mój urok, a teraz dochodzi mi do 100. Lekarka na razie kazała się nie martwić i obserwowaćDziewczyny, mam ciśnienie 110/67 i puls różnie. 82/84/87, a nawet 91 miałam. Nie wiem czy się martwić tym pulsem...