Chyba się powtórzę ale super figura i cudowny ciążowy brzuszekLaseczki, na szybko zdjęcia :
spódniczka baaardzo elastyczna, na teraz trochę za szeroka w pasie, ale za miesiąc dwa będzie myślę w sam raz U mnie naciągnięta pod cycki, bo jestem karłem, chyba ją skrócę z 10 cm No i na pewno lepiej będzie wyglądać, jak ktoś ma fajny tyłek i biodra, z moim płaskodupiem no to ekhem, jak widać xD
Sukienka baaaardzo obszerna, czuję się trochę jak w worku, ale jak wyżej - za jakiś czas pięknie zamaskuje brzuchol
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ładnie mam bardzo podobną sukieneczke z tym że przy rękawkach ma jeszcze po obu stronach symetercznie kilka kwiatuszków ile masz wzrostu?Laseczki, na szybko zdjęcia :
spódniczka baaardzo elastyczna, na teraz trochę za szeroka w pasie, ale za miesiąc dwa będzie myślę w sam raz U mnie naciągnięta pod cycki, bo jestem karłem, chyba ją skrócę z 10 cm No i na pewno lepiej będzie wyglądać, jak ktoś ma fajny tyłek i biodra, z moim płaskodupiem no to ekhem, jak widać xD
Sukienka baaaardzo obszerna, czuję się trochę jak w worku, ale jak wyżej - za jakiś czas pięknie zamaskuje brzuchol
EvilDesiree
Fanka BB :)
Super wiadomość [emoji3590]Witam jestem już po usg prenatalnym wszystkie parametry w normie. Niestety nie powiedział płci ale od poniedziałku bejbik urósł prawie centymetr. Teraz czekam na wynki testu papa który ma być za 10 dni I tu trochę się obawiam.
Martusia1992
Ja też czekam na wyniki do czwartkuGratuluję zdrowego bobasa to czekamy razem na wyniki Pappy
U mnie zredukował o połowę dawkę dufastonu a luteina zostawił mam brać do następnej wizyty I potem zdecyduje będzie to 16 tydzieńTylko, że ja jestem o tydzień jakby do tyłu od Ciebie i się zastanawiam czy nie wypisze sobie jednak recepty i pobiore jeszcze opakowanie
L
Lebkuchen_mum
Gość
Tak ja juz zamawiam w poniedzialek wozeczekCzytam, czytam!
Ja mam wizytę dopiero 13 lipca (to będzie 18 + 1) i wtedy zapiszę się na połówkowe. Kupiłam wczoraj jakieś pierwsze ubranka. Widzę, że wybieracie już wózki, a ja się czuję w tym temacie tak kompletnie zielona!
Ogolnie co do tego balios s lux podobno jest wersja nowsza i starsza. Ze ta nowsza z 2020 jest ulepszona bo w tamtej faktycznie bywal problem ze skrzypieniem spacerowki. Doplacam rownież do lepszej ramy takze mam nadzieje naprawde ze bedzie w porzadku bo ciezko bedzie wyslac na reklamacje z austrii chyba wolalabum tego nie robic....
To tak jak ja I na dodatek nisko umiejscowioneI jeszcze jedno pytanie: mam łożysko na przedniej ścianie czyli co? robi to jakaś różnicę?
Dolvit
A to nie, moje jest ok (nic przynajmniej nie mówił, że nisko- powiedział, że jest wszystko prawidłowo) tylko właśnie na przedniej ścianie. Tak sobie czytam, że niby 60%kobiet ma na przedniej a 35 na tylnej a te 5% to jakieś patologie...To tak jak ja I na dodatek nisko umiejscowione
reklama
EvilDesiree
Facebook zaatakował mnie reklamą Festiwalu Dziecięcego. Dla dziewczyn z okolic Gdańska i Bydgoszczy może być okazja do zakupów z rabatami.
Macie tutaj link: Link do: Festiwal dziecięcy - Bydgoszcz, Gdańsk, Gdynia
Macie tutaj link: Link do: Festiwal dziecięcy - Bydgoszcz, Gdańsk, Gdynia