Rumiankowa
Fanka BB :)
To dokładnie tak jak jaA ja się jeszcze nie zapisałam ✌
Zapisze się po wizycie u swojej lekarki, czyli po 26 czerwca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dokładnie tak jak jaA ja się jeszcze nie zapisałam ✌
Też mam za tydz wizyte. Tylko już u mojej lekarkiTo dokładnie tak jak ja
Zapisze się po wizycie u swojej lekarki, czyli po 26 czerwca
Mnie odrazu zapisala po mimo ze czelam na badania z krwi mam nadzieje ze wszystko ok i nie zadzwoniaA ja się jeszcze nie zapisałam ✌
Super , zazdroszcze wakacji tezbym z checia gdzies ruszyla moze aie udana kilka dniA i jak popatrzyłam w kalendarz to na połówkowe zapisze się na 20+3 bo później jadę na wakacje i wracam dopiero 2 tyg później
Ja jak leżę na brzuchu to po jakimś czasie czuje ucisk na pęcherz.Moja córka od drugiego miesiąca życia przesypiala po 6-7h jednym ciągiem, z chłopakami było dużo gorzej...wszystko zależy od dziecka
Często leżę lub śpię na brzuchu, ale czasami trzeba sie obrócić bo coś od środka uwiera
Moja ginka powiedziała że kot w domu i toksoplazmoza to najmniejsze prawdopodobieństwo...
Górna granica czego?
Dziewczyny po co te wyrzuty? Naprawde myślicie że Wasi panowie nie mają takich snów? A jeśli je mają to tylko z Wami?