reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Mi też lekarz na każdym usg robisz też w 4d😊 jezeli chodzi o położna to ja też się chętnie o tym dowiem bo jestem zielona w tym temacie i nie wiem kiedy zacząć szukac

reklama

A no było całkiem fajnie. Odstawiłam się to się poczułam ze sobą trochę lepiej ;)
Hotel ładny, jedzenie smaczne, zaliczyliśmy zwiedzanie hotelu i dachu a to w takiej zabytkowej części miasta wiec piękny widok.
Ludzi w większości znam i lubie ;)

Wydaje mi się, ze po prostu jak na takiego introwertyka jak ja tydzień z ludźmi to bardzo dużo i zmeczenie brało górę. Teraz mamy 3 dni we własnym sosie i naprawdę cieszę się, ze odpocznę ;) może nawet 4 dni jak dobrze pójdzie.

A teraz zasiadam do nadrabiania Was!

Chyba znalazłam swój wymarzony wózek ❤️ W prawdzie cholernie drogi ale nasi rodzice powiedzieli ze się składają na wózek i możemy wybrać jaki chcemy 😁 Znacie tą firmę? Czytałam opinie i ma bardzo dobre ale pierwsze słyszę ta nazwę. Joolz Day 3

Załączniki

• E7405A0A-EC37-4D82-B377-9421A392A8EC.png
    E7405A0A-EC37-4D82-B377-9421A392A8EC.png
    333,8 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Do góry