Nocusia89:)
Fanka BB :)
Mi też lekarz na każdym usg robisz też w 4d jezeli chodzi o położna to ja też się chętnie o tym dowiem bo jestem zielona w tym temacie i nie wiem kiedy zacząć szukac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah dokładnie ale lepiej tydzień niż 4Ooo no to znowu czekamy, jeszcze niecały tydzień
@Rumiankowa jak po imprezce ??
Tak to racja ale jakoś wole być spokojniejsza i zobaczyć tego brzdąca raz na 3 tyg niż 3 razy w ciągu całej ciążyNiestety jak coś będzie nie tak to i tak nic nie zrobią. Jeśli serduszko przestanie bić nikt nie będzie reanimował. Jest to smutne no ale niestety prawdziwe.
Hahah dokładnie ale lepiej tydzień niż 4
Ja mam połówkowe 12 sierpniaJa mam wizyte 25 czerwca u swojego gin a prenetalne kolejne na 11 sierpnia. W poniedzialek ide na vadania moczu i z krwi.
To fakt czas tu szybciej plynie. Jak sie czyta wasze wizyty , z tego co widze mam ostatnia wizyty.
A ja się jeszcze nie zapisałam ✌Ja mam połówkowe 12 sierpnia
Fajnie nie jestem ostatniaJa mam połówkowe 12 sierpnia