Precelka25
Fanka BB :)
Na znany lekarz przyjmuje tam gdzie ja chodzę i też cena 350 ciekawe o co tu chodziPrecelka Dariusz Curyło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na znany lekarz przyjmuje tam gdzie ja chodzę i też cena 350 ciekawe o co tu chodziPrecelka Dariusz Curyło
A ja okolice Wrocławia
Z postów medycznych? No to jestem w szoku
Mi robiła 4D/3D na każdej wizycie do tej pory. Mało widać to fakt ale moja lekarka jakoś zawsze z tego korzysta. Tak to wyglądało w 12 +3Dupa dzwoniłam podpytać i najlepiej jednak koło 20 tc zrobić 4d bo najlepiej widać wcześniej mówi, ze nie ma sensu muszę znów się uczyć cierpliwości
Moja córka od drugiego miesiąca życia przesypiala po 6-7h jednym ciągiem, z chłopakami było dużo gorzej...wszystko zależy od dzieckaSama to wyregulowla , skoro nie budziła się w nocy na jedzenie to ja tym bardziej jej nie budziłam ostatnie karmienie było ok 22-23 a później 6-7 rano
Często leżę lub śpię na brzuchu, ale czasami trzeba sie obrócić bo coś od środka uwieraEj laski leżycie na brzuchu? Bo mnie w sumie ani nic wtedy nie boli, ani nie przeszkadza, bo brzucha jeszcze w 4 msc brak i opalam się na bebzunku normalnie. Matka mnie straszy, ze dziecku ręce przygniatam
Moja ginka powiedziała że kot w domu i toksoplazmoza to najmniejsze prawdopodobieństwo...Na szczęście nie mam kota i mam obsesję mycia owoców i warzyw.
Górna granica czego?35 , lekarz mówił że to granica, ale żeby się nie martwić skoro usg i pappa nie wykazały nic czym.na tym etapie ciąży trzeba się martwić
Dziewczyny po co te wyrzuty? Naprawde myślicie że Wasi panowie nie mają takich snów? A jeśli je mają to tylko z Wami?Miałam to samo! Aż wstałam z kacem moralnym
Ja planuje na ZaspieGdzie chcesz rodzic? Zaspa może? Ja mojego pierwszego rodzilam w Gdyni i byłam bardzo niezadowolona, oby coś się tam zmieniło przez te 4 lata
Mi nic nie pomogło nawet sposoby babciNo to aż wstyd. W Nizoralu nie można używać w ciąży. Ja czytam o jakis plukankach roślinnych, ale to pewnie długo zajęłaby walka w ten sposob.
Pokaż się w niej , a sukienkę też z tej firmy?