reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dupa dzwoniłam podpytać i najlepiej jednak koło 20 tc zrobić 4d bo najlepiej widać wcześniej mówi, ze nie ma sensu 😂 muszę znów się uczyć cierpliwości 😂
Mi robiła 4D/3D na każdej wizycie do tej pory. Mało widać to fakt ale moja lekarka jakoś zawsze z tego korzysta. Tak to wyglądało w 12 +3

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 84
Sama to wyregulowla , skoro nie budziła się w nocy na jedzenie to ja tym bardziej jej nie budziłam 👍ostatnie karmienie było ok 22-23 a później 6-7 rano
Moja córka od drugiego miesiąca życia przesypiala po 6-7h jednym ciągiem, z chłopakami było dużo gorzej...wszystko zależy od dziecka😉
Ej laski leżycie na brzuchu? Bo mnie w sumie ani nic wtedy nie boli, ani nie przeszkadza, bo brzucha jeszcze w 4 msc brak i opalam się na bebzunku normalnie. Matka mnie straszy, ze dziecku ręce przygniatam 🤣
Często leżę lub śpię na brzuchu, ale czasami trzeba sie obrócić bo coś od środka uwiera 😉
Na szczęście nie mam kota i mam obsesję mycia owoców i warzyw.
Moja ginka powiedziała że kot w domu i toksoplazmoza to najmniejsze prawdopodobieństwo...
35 :), lekarz mówił że to granica, ale żeby się nie martwić skoro usg i pappa nie wykazały nic czym.na tym etapie ciąży trzeba się martwić:)
Górna granica czego?
Miałam to samo! Aż wstałam z kacem moralnym 🤦🏼‍♀️😆
Dziewczyny po co te wyrzuty? Naprawde myślicie że Wasi panowie nie mają takich snów? A jeśli je mają to tylko z Wami? 😜😀

reklama
Do góry