reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Ooo faktycznie jak odwrocilam telefon to jest suwaczek 😍 daj instrukcje jak to zrobic 😂 tylko taką jak dla dziecka bo jesli chodzi o zrobienie czegokolwiek na komputerze/telefonie/internecie itp to zielona jestem 😂😂😂
Wchodzisz na suwaczki.com i tam trzymasz się instrukcji, potem kopiujesz link (jest podpisany który jest przeznaczony na stronę babyboom) i klikasz swój awatarek i tam jest zakładka sygnatura i tam wklejasz link i zapisujesz i jest :)

reklama
Ja dziś tez juz po badaniach prenatalnych i analizie pappa. Wszystko ok, choć trochę się denerwowałam. Ze względu na wiek niektóre parametry są wysokie. Jednak lekarz stwierdził że wszystko wygląda bardzo dobrze. Nosek jest i przeziernosc Krakowa też prawidłowa, mogę więc zacząć więc cieszyć ciążą:)
A to nie my pisalysmy o terminie porodu? Czy po tych badaniach coś się przewinęło czy termin został? Czy pomyliłam osoby? :p

Właśnie ja jutro mam prenatalne i też będzie 12+1 :) a płci Ci nie powiedział bo nie było widać czy po prostu nie chciał? :D
Nie było widać, w ogóle dzidzia najpierw się ruszała a potem zasnęła więc musiał trochę poszturchac brzuch głowicą żeby się obróciła żeby mozna było te potrzebne wymiary pomierzyć :)

reklama
Dziewczyny :D któraś tutaj uszyła ten piękny kokon... :D podesłałabys mi na priv tez link do tego?
Tak pomyślałam, ze moze tesciowa ny spróbowała bo szyje cos czasem :D

Do góry