PannaAdrianna
Fanka BB :)
CwaniaraHaha ja też byłam z byłym 5 lat no i jest już Tatusiem co do imienia to się nie obawiam bo Mój M ma tak samo na imię jak były
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CwaniaraHaha ja też byłam z byłym 5 lat no i jest już Tatusiem co do imienia to się nie obawiam bo Mój M ma tak samo na imię jak były
Dziekuje, tez mam taka nadzieję. Ciekawi mnie wynik posiewu co tam wyjdzie.Nadrobiłam
@niemandin @Sabina17 @Ragda śliczne brzuszki ciążowe każdy inny, wyjątkowy
@Oliwia97🌼 jestem z Gdańska a teraz w jego okolicach mieszkam
@aniia00 bardzo współczuję Ci tego zapalenia pęcherza mam nadzieję że tym razem doleczysz i nie będziesz musiała widzieć szpitala aż do porodu
@Piernik98 gratuluję zdanego egzaminu i powodzenia na jutrzejszym
@Mania93 @martini6 jak Wasze dzisiejsze wizyty? Nie widziałam wpisów, dajcie znać!
@Margerita91 cieszę się że zmieniłaś nastawienie a byłaś sprawdzić sytuacje u innego lekarza?
@ola32 i doszły w końcu wyniki Twojej Pappy?
Gratuluję a jaki wiek że tak spytam? U mnie też wiek pewnie troszkę pociągnie statystyki ale mam nadzieję że nie za bardzo (mam 34).Ja dziś tez juz po badaniach prenatalnych i analizie pappa. Wszystko ok, choć trochę się denerwowałam. Ze względu na wiek niektóre parametry są wysokie. Jednak lekarz stwierdził że wszystko wygląda bardzo dobrze. Nosek jest i przeziernosc Krakowa też prawidłowa, mogę więc zacząć więc cieszyć ciążą
Dzisiaj 12t+1d (13 tydzień). Mam nawet suwaczek pod postami widać na komputerze albo jak obrócisz ekran na telefonie na bok
Właśnie ja jutro mam prenatalne i też będzie 12+1 a płci Ci nie powiedział bo nie było widać czy po prostu nie chciał?Dzisiaj 12t+1d (13 tydzień). Mam nawet suwaczek pod postami widać na komputerze albo jak obrócisz ekran na telefonie na bok