reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Super młody człowiek, cudnie rośnie ❤ I dobrze że pozbyłaś się krwiaka :) A coś Ci doradził na te wymioty?
Ten lekarz od prenatalnego USG powiedział że to przysadka mózgowa za tym wszystkim stoi i nic na to nie poradzę, tak mam. Najważniejsze żebym dużo piła, wody , soki, jedzenie nieważne. I mam magnez przyjmować. Polecał banany i imbir w każdej postaci. Stanowczo odradził torecan (którego w końcu nie brałam bo nie mogłam go nigdzie dostać, a mój lekarz prowadzący znowu mi go przepisał i wręcz nakazał brać 🤷 ). Nie dostałam kolejnej recepty na Diphergan który teraz biorę więc nie wiem już sama co dalej 🙈

Dzisiaj 12t+1d (13 tydzień). Mam nawet suwaczek pod postami 😁 widać na komputerze albo jak obrócisz ekran na telefonie na bok ;)
Ooo faktycznie jak odwrocilam telefon to jest suwaczek 😍 daj instrukcje jak to zrobic 😂 tylko taką jak dla dziecka bo jesli chodzi o zrobienie czegokolwiek na komputerze/telefonie/internecie itp to zielona jestem 😂😂😂

Jejku.. zjadłam rosół taki pyszny był.. A mdli mnie jak na początku ciazy :(
Ja tez kocham rosol ale od poczatku ciazy w ogole ciezko mi go zjesc bo mnie pozniej mdli i najczesciej wymiotuje. Inne zupy ok a rosol sie nie przyjmie. Takze wspolczuje ci bo to smutne zjesc cos pysznego a potem muli zamiast moc cieszyc sie pelnym brzuszkiem 😊

reklama
Ja tez kocham rosol ale od poczatku ciazy w ogole ciezko mi go zjesc bo mnie pozniej mdli i najczesciej wymiotuje. Inne zupy ok a rosol sie nie przyjmie. Takze wspolczuje ci bo to smutne zjesc cos pysznego a potem muli zamiast moc cieszyc sie pelnym brzuszkiem 😊
Mnie tez odrzucilo od rosolu a uwielbialam, ogolnie wszelkie zupy na miesie sa ble na sama mysl juz mnie cofa :)

Do góry