Saneatsui
Fanka BB :)
Skąd to raczej na prywatnym juz. Dlatego tylko o rejony pytałamO a skąd? Ja w połowie drogi między Bydgoszczą a Toruniem [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skąd to raczej na prywatnym juz. Dlatego tylko o rejony pytałamO a skąd? Ja w połowie drogi między Bydgoszczą a Toruniem [emoji4]
O a skąd? Ja w połowie drogi między Bydgoszczą a Toruniem [emoji4]
Skąd to raczej na prywatnym juz. Dlatego tylko o rejony pytałam
Dzisiaj 12t+1d (13 tydzień). Mam nawet suwaczek pod postami widać na komputerze albo jak obrócisz ekran na telefonie na bokRozyczka albo przechorowałaś albo miałaś szczepienie i przeciwciała poszczepienne to są
Gratulacje! a ktory tydz masz?
Ten lekarz od prenatalnego USG powiedział że to przysadka mózgowa za tym wszystkim stoi i nic na to nie poradzę, tak mam. Najważniejsze żebym dużo piła, wody , soki, jedzenie nieważne. I mam magnez przyjmować. Polecał banany i imbir w każdej postaci. Stanowczo odradził torecan (którego w końcu nie brałam bo nie mogłam go nigdzie dostać, a mój lekarz prowadzący znowu mi go przepisał i wręcz nakazał brać ). Nie dostałam kolejnej recepty na Diphergan który teraz biorę więc nie wiem już sama co dalejSuper młody człowiek, cudnie rośnie ❤ I dobrze że pozbyłaś się krwiaka A coś Ci doradził na te wymioty?
Ooo faktycznie jak odwrocilam telefon to jest suwaczek daj instrukcje jak to zrobic tylko taką jak dla dziecka bo jesli chodzi o zrobienie czegokolwiek na komputerze/telefonie/internecie itp to zielona jestemDzisiaj 12t+1d (13 tydzień). Mam nawet suwaczek pod postami widać na komputerze albo jak obrócisz ekran na telefonie na bok
Właśnie na facebooku o wielu takich przypadkach przeczytałam. To najgorsze, przecież wtedy już sie ma wszystkie rzeczyOj odpadnie moja koleżanka całą ciąże miała mieć chłopca, dopiero po urodzeniu okazało się że jest Zuzia
Ja tez kocham rosol ale od poczatku ciazy w ogole ciezko mi go zjesc bo mnie pozniej mdli i najczesciej wymiotuje. Inne zupy ok a rosol sie nie przyjmie. Takze wspolczuje ci bo to smutne zjesc cos pysznego a potem muli zamiast moc cieszyc sie pelnym brzuszkiemJejku.. zjadłam rosół taki pyszny był.. A mdli mnie jak na początku ciazy
Mnie tez odrzucilo od rosolu a uwielbialam, ogolnie wszelkie zupy na miesie sa ble na sama mysl juz mnie cofaJa tez kocham rosol ale od poczatku ciazy w ogole ciezko mi go zjesc bo mnie pozniej mdli i najczesciej wymiotuje. Inne zupy ok a rosol sie nie przyjmie. Takze wspolczuje ci bo to smutne zjesc cos pysznego a potem muli zamiast moc cieszyc sie pelnym brzuszkiem