L
Lebkuchen_mum
Gość
Nie robiłam pappyA jeszcze pytanie do tych Pań, które robiły Pappa i zrobiły sobie statystyki z tego linku co wysłała @Ilona88, wyszło Wam podobnie?
@Piernik98 ile U Ciebie było odchylenia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie robiłam pappyA jeszcze pytanie do tych Pań, które robiły Pappa i zrobiły sobie statystyki z tego linku co wysłała @Ilona88, wyszło Wam podobnie?
Ja mam delikatną i w jej miejscu strasznie mi urosly wlosy takie az ciemne w ogole brzuch mi sie owłosił a nigdy nic na nim nie rosloDziewczyny a macie linea negra?
To zalezy od danego dzieckakolezsnki vorka ma 2 latka i 7 moesiecy o do dzis buyla na noc moja przestala pic mlekp calkowicie jak skonczyla 1,5 roku na to nie ma regulyMój miał 2 miesiące jak przestał jeść w nocy i przesypiał całe, także pewnie drugie do 3 roku życia będzie jadło
@niemandin zgodnie z obietnicą załączam fotki ciuszków z patpat.
Faktycznie na metkach widnieją chińskie znaki. Jak na razie mogę powiedzieć jedno - 100% bawełna, miłe w dotyku, zobaczymy jak się będzie nosić.
Miniboss i niebieskie paputki zamówiłam w prezencie dla mojej koleżanki, która miesiąc temu urodziła synka. Będzie pierwszą testującą Zobacz załącznik 1134589Zobacz załącznik 1134590Zobacz załącznik 1134591Zobacz załącznik 1134592Zobacz załącznik 1134595
Do tego zamówiłam jeszcze komplet 5 kolorowych, maleńkich ręczniczków (wydaje mi się, że są tetrowe).
Edit: i kupiłam większe na 3-6 miesięcy (66) bo tych mniejszych to powinnam mieć na pęczki a dwa, że zakładam że dzidzia będzie rosnąć z racji obciążenia wysokim wzrostem przez rodziców (stary ma 196, ja 178 więc maleństwo raczej też będzie wyższe).
Ja mam już lekki cień, ale widać go dopiero jak się dobrze przyjrzeć.Dziewczyny a macie linea negra?
Ja mam delikatną i w jej miejscu strasznie mi urosly wlosy takie az ciemne w ogole brzuch mi sie owłosił a nigdy nic na nim nie roslo
Chyba laboratoryjne jest ważne 3 miesiąceAle jestem ciapa, miesiąc temu dostałam skierowanie na badanie moczu, wczoraj minął miesiąc a ja dopiero jutro pójdę oddać a coś mi się wydaje że takie skierowanie jest ważne miesiąc tylko.
Na ten stronie podstawowe ryzyko miałam większe niż u lekarza a skorygowane o tysiąc mniejszeA jeszcze pytanie do tych Pań, które robiły Pappa i zrobiły sobie statystyki z tego linku co wysłała @Ilona88, wyszło Wam podobnie?