Kakussska93
Fanka BB :)
Chyba lepiej plecy narazie nie bola ale czuje napiecie az do posladka chyba tak musi byc dziekuje za pamięć@Kakussska93 a jak się dzisiaj czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba lepiej plecy narazie nie bola ale czuje napiecie az do posladka chyba tak musi byc dziekuje za pamięć@Kakussska93 a jak się dzisiaj czujesz?
Jestem Dziewczyny witam się odprowadziłam córeczkę do żłobka matko jaki ja miałam erotyczny sen co najlepsze nie było tak Męża tylko mój były
Moja mama nakupila mase zabawek i ubranek juz dostawke tez juz zamówiła ja sie smieje ze nie zdarze nic kupic a moja mama twierdzi ze oni chca zasponsorowac cala wyprawke
Ja mam na 3-4 grudniaJa dziś miałam wizytę ale taką krótka kontrolna bo prenatalne były 3 tyg temu i od razu umówiłam się już na prenatalne 2 trymestru. Ale ten czas leci!! Dobrze słyszeć że wszystko w porządku. A tak mnie na początku straszyli, kwestia znalezienia dobrego lekarza któraś z Was ma termin na sam początek grudnia? Ja mam na 1.12 ciekawe czy dotrwam do grudnia bo jeden dzień wcześniej i już mam listopad
Hej dziewczyny,
Moja siostra wróciła z Zakopca i wczoraj zjadłam u niej podgrzanego na grillu elektrycznym oscypka[emoji54]A później mnie olsnilo, że jest z sera niepasteryzowanego [emoji33]
Teraz się boję tej listeriozy [emoji26]
To wizytujemy razem tylko ja będę miala 15+2 według om a według prenatalnych 15+5.Na razie nie mam. Nie pamiętam żebym miała w ciąży z synem. Muszę obejrzeć zdjęcia bo serio nie wiem
Tak, 22 mam wizytę. To będzie 17+1 wg USG z początku ciąży i 17+3 wg USG prenatalnego. Nie wiem a sumie co mam teraz brać bardziej pod uwage.
Oby z szyjka wszystko było ok
Ja kładę bo inaczej mnie głowa boli taka nabita jest ta moją poducha ciążowa.
Moja prawie 2 lata i jeszcze się budzi na jedzenie.
Ja z om mam termin na 2.12, z początkowego USG 30.11 a z prenatalnych 28.11.